Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, benne lennétek egy ilyenben?
Figyelt kérdés
1 hét napi levelezés után első randi, kölcsönös szimpátia esetén pedig összeköltözés/párkapcsolat.
Ok: a férfi kiteregeti a lapjait, mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne, viszont a bizonytalanságot és "időhúzást" ami a randizással jár átugraná. Inkább párkapcsolaton belül szervezné a közös programokat.
Egy komoly kapcsolat éppen attól komoly, hogy időt és energiát fektettek a felépítésébe. Nem hagyhatjátok ki a folyamat legfontosabb részét.
2017. ápr. 14. 20:40
3/13 anonim válasza:
Nem. Elmenekulnek, elmebetegnek gondolnam az illetot.
2017. ápr. 14. 20:42
4/13 A kérdező kommentje:
Ezt értem, csak az a baj, hogy manapság sokan szeretik a szépet tenni és pofára ejteni az embert hosszú hetek után azzal, hogy hát bocs mégsem. Nem arról van szó, hogy nem tennék le semmit arra a bizonyos asztalra, de ha egyszer nincs asztal.....Csak egyszerűen belefárad az ember és már haladna valamerre.
2017. ápr. 14. 20:55
5/13 anonim válasza:
Biztos nem költöznék össze senkivel sem 1 hét után...
2017. ápr. 14. 20:58
6/13 anonim válasza:
neked még soha nem volt kapcsolatod? nem attól lesz komoly valami, hogy kijelentitek, hogy na ez az, vagy első randi után összeköltóztök (ez amúgy meg mi???? félreírtad? ennél nagyobb baromságot rég hallottam)
a randizásnak, a kapcsolat elejének az a lényege, hogy megismeritek a másikat, kiderül, bele tudtok-e szeretni egymásba. ezt nem lehet átugorni...
2017. ápr. 14. 20:59
7/13 anonim válasza:
Nem. Pár hónap kell mire egyáltalán szóba kerülhet ez a téma.
2017. ápr. 14. 21:13
8/13 A kérdező kommentje:
ja elírtam bocsánat. Volt három hosszú kapcsolatom, mindet komolyan vettem és odatettem magam. A kölcsönös szimpátiát úgy értem, hogy a két fél tisztában van vele, hogy bele tudnának szeretni a másikba, maximum még nincs "őrület". Régen még volt hasonló, mikor a fiatalokat úgy házasították. Jelen esetben ez a része tetszés nem tetszés alapon működne. Aki az elmebeteget vagy hasonlót írta és a kapcsolat felépítését annak csak annyi, hogy a kezedbe nyomják a kulcsot mélyebb ismeretség nélkül majd közlik, hogy érezzétek magatok otthon az inkább bizalom nem ? Van 8 órátok kipakolnia házat, mert az ember szokott dolgozni a kapcsolat alapja meg a legutóbb még a bizalom volt. Érdemes az alapkő méretén vitatkozni ?
2017. ápr. 14. 21:15
9/13 anonim válasza:
Nem, nem költöznék össze egy férfival, akit alig ismerek, gőzöm sincs, hogy összeillünk-e, ráadásul még csak nem is szerettem bele.
2017. ápr. 14. 21:41
10/13 anonim válasza:
Igen, fontos a bizalom.
Épp azért kell megismerni a másikat, hogy meg tudd ítélni, hogy érdemes-e a bizalmadra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!