Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Friss kapcsolatban terhesség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban terhesség, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja ismerkedtem meg a barátommal akitől az első randik egyikén terhes is lettem. Két hete késik múlt héten pozitív lett a teszt is tehát ez már biztos. Szerintetek van hosszú távon jövője a kapcsolatnak? Neki még nem mondtam el a dolgot. Szerintetek hogy reagál majd? 18/L

2017. ápr. 14. 07:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Ez tipikusan az az eset, amikor a legértelmesebb dolog elvetetni.

Se a kapcsolatotok mint olyan, még nem létezik - mert egy hónapos ismeretség nem az - ezért nincs minek jövöjének lenni, sem a korod alapján nem valószínü, hogy el tudod saját magadat meg a gyereket tartani, se nem vagy annyira felelöségteljes ember, hogy rád lehetne egy gyerek ellátását bízni (mert aki az elsö randik egyikén nem védekezik, az igencsak felelötlen és nagyon buta ember)

2017. ápr. 14. 07:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hatha hozzad hasonlo koru (vagy meg akkor sem mondjuk ha idosebb), akkor nem lesz eldobodva az otlettol, hogy egy felismeretlen tini gyereket szuljon neki, akivel eddig max. kefelgetett parszor. Tehat valoszinuleg elegge le fog sokkolodni, es nem a babaszoba szinen kezd majd gondolkodni.

Foleg toled fugg a dolog, ha te ugy erzed, hogy mindezek szinte meg magad is gyerekkent vegig tudsz menni, akkor ne befolyasoljon o.

2017. ápr. 14. 08:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen ki fog borulni, és úgy fog viselkedni, mintha a terhességhez nem két ember kellett volna.

Gondolom tud róla, hogy nem védekeztetek, úgyhogy nem kell meglepődni, hogy terhes vagy.

Beszélj vele, hogy mit szeretne. 99%, hogy az abortuszt fogja erőltetni, de 20% az esély, hogy ebben anyagilag is támogat.

A kapcsolatnak innentől szinte teljesen biztos, hogy vége. Abban ne is reménykedj, hogy együtt maradtok, ha megtartod. Ha elveteted, akkor pici esély van rá. De kétlem, hogy lenne benne ennyi felelősség érzet, mert akkor húzott volna gumit.

Azt én értem, hogy most divat, sőt lassan kötelező legkésőbb a harmadik randin dugni. De védekezés nélkül..? Ha meg olyan buta vagy, hogy "vigyáz" és időben kiveszi, akkor meg is érdemled. Legalább tanulj az esetből! Nem olyan olcsó egy abortusz.

2017. ápr. 14. 08:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu a kerdes:

Meg ha tart karokkal is fogadna,amit ketlek,sem agyilag nem vagytok erettek egy gyerekre (elso randik egyiken vedekezes nelkuli szex????),sem parkapcsolatilag (nem is ismeritek egymast,elso honapokban joesetben kulturalis programokra jarunk egyutt es nem szulesfelkeszitore),a mibol es hol fogjatok felnevelni kerdeseket fel sem teszem.Gondolom 18eves jol kereso allasod van ahonnan jo gyedet kapsz majd es ahova boldogan fogadnak vissza,vagy megerto jo anyagiak kozott elo szuleid,akik repesnek majd h meg el sem eresztett a kezedet,mar nevelhetik az ujabb bebit.

Ex egyedulallo anyakent mondom,magadnak szulod.Fel tudod nevelni,el tudod tartani kulso segitseg nelkul?

2017. ápr. 14. 08:19
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Hogy a fenebe lehet 18 evesen ennyi eszed ?

Komolyan ovszer gyogyszer spiral tapasz gyuru palcika stb stb stb

Egy idegen ferfivel vedekezes nelkul?

Es ha aids hepatitis szifilisz stb stb kaptal hozza ?

2017. ápr. 14. 08:27
 6/21 anonim ***** válasza:
47%
Hu bammeg szívinfarktusskámming!!!
2017. ápr. 14. 08:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

És mégis hogy sikerült összehozni? Gondolom megszakítás vagy valami hasonló okosság volt a "védekezés", tehát neki is tisztában kell lennie azzal, hogy benne van a pakliban.

Szinte 100%-is biztos vagyok benne, hogy abortuszt akar majd.

2017. ápr. 14. 08:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

meg akarod tartani?

lehetséges, hogy abortusz esetén nem mondanám el neki, ha vele akarok maradni, igazán érdekel, és tudom, hogy fontos neki a gyerek, de nem most, hanem majd egyszer. nem akarnám, hogy bánkódjon, hogy nem olyanok a körülmények.

kérdés még, ha az ab. mellett döntesz, hogy haragudni fogsz-e rá emiatt.

azt is el tudom képzelni, hogy a következő szeretkezésnél szólsz neki, hogy

- húzzon gumit, mert múltkor teherbe estél tőle

- ne húzzpn gumit, már úgyis mindegy

- nincs kedved már.

nagyban függ a körülményektől, kérném-e, hogy szálljon be a pénzbe, hiszen lehet, hogy egyedül döntöttem, megengedhetem magamnak, nem akarom, hogy részt vegyen ebben, stb.

abba nem merek belegondolni, mi van, ha megtartod. én nem tartanám meg. 30 éves korom körül volt egy abortuszom, és szar volt az egész procedúra, azóta "magam" védekezem, spirált használok, nem bízom másra.

számíthatsz rá, hogy le fog nézni, aki megtudja, akárhogy döntesz. ítélkezni nagyon könnyű. hibát viszont mindenki követ el, lehet, hogy nem ilyet, hanem másfélét. és a te testedről, jövődről van szó.

ilyen rövid ismeretség után nehezen elképzelhető, hogy támogató közegre találsz a barátodtól, családtól.

2017. ápr. 14. 09:02
 9/21 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hát.... előttem már mindent leírtak gyakorlatilag. Ez még egy több hónapos, akár pár éves kapcsolatban is kritikus lenne. Az biztos, hogy ezt nem lehet meggondolni 5 hónap, két év múlva. Dönteni kell most, mégpedig egy életre.
2017. ápr. 14. 09:08
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten ilyen felelőtlenek vagytok, akkor egyáltalán hogy merül fel benned most ez a kérdés?

Akkor kellett volna ezen gondolkodnod, amikor teherbe estél.

2017. ápr. 14. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!