Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy krapekot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy krapekot, szerintetek hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Voltam egy kerti összejövetelen, ahová egy viszonylag friss barátnőm vitt el. Sok új ember volt, de egész jól beilleszkedtem, jól éreztem magam, rögtön az elején. Játszottunk, néhányan sütöttek-főztek, beszélgettünk.

Aztán begurultak Ők... Marmint motorral. Egy srác vezetett, a barátnője mögötte. Rögtön levágtam, hogy nagy májerek, mindenki örült nekik, mindenki dumálni akart velük, rögtön úgy igazítottuk a társasjátékot is, hogy csatlakozhassanak.

Először a csajra térek ki. Rögtön központi figura lett, és a levedlett motoroscuccok alól egy modell került elő. Komolyan, szerintem tuti modellkedik, magas, vékony, szép.

És akkor a srác. Alighogy lekerült a bukó, már kérdeztem is a barátnőmet, ki ő, mit kell tudni róla... Ugyan semmi közöm hozzá vagy úgy egyáltalán, a társasághoz és múltjához, rögtön úgy éreztem, utálom a csajt, lenyúlta aki tetszik. Amúgy a srác nem volt olyan központi alkat mint a barátnője, de azért lejött, hogy szerves részét képezi a bagázsnak.

Úgyhogy a dolog további része róla Szólt nekem. Elértem, hogy elvigyen egy körre a motorján... Előtte vagy tízszer megígértette, nem ijedek meg és ugrok le. :D De komolyan, ki csinál olyat? :D Amikor felöltöttem a csaj motoroscuccait, az elég jó érzés volt. Aztán átöleltem, éreztem az illatát... De nem mentünk csak egy kicsit, és bár először ültem motoron, nem félelmetes. Aztán vissza is vitt, pedig úgy mentem volna még... Bár elvitt volna valahova, egy másik helyre, hogy ketten legyünk!

De visszavitt a rideg valóságba, ahol van barátnője.

Az egész dolog után kérdezte a barátnőm, tetszett nekem a fiú? Mondtam, hogy igen. Azt mondta, nehogy beleéljem magam bármibe is, ne ringassam magam ábrándokba, mert tuti nem fognak szakítani, nagyon szeretik egymást, és a srác egyébként is nagyon hűséges típus, nem hagyná el, nem csalná meg.

Kérdeztem, hogy volt hogy összejöttek, mondta, hogy két szilveszterrel ezelőtt egyszer csak elhozta, és azóta se jött nélküle sehova, csak egyszer valakinek a lakására társasozni, mert a lánynak tanulnia kellett vizsgákra. De egyébként vagy vele jön programra, vagy nem jön egyáltalán.

Hát, így fix hogy nem fogok vele nagyon kettesben maradni. :/

Pedig iszonyatosan tetszik!

2017. ápr. 13. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem vesztesz vele semmit, ha elengeded. A motor egyébként is a tiniknek meg az örök gyerekeknek van. Keress inkább egy komoly BMW -s pasít.
2017. ápr. 13. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem érdekled, szereti a barátnőjét, ne legyél egy szánalmas pcsa, aki bele akar pofátlankodni valaki kapcsolatába. Attól még, hogy épp megtetszik valaki, nem kötelező ráugranod, nem kaphatsz meg mindenkit. Lépj tovább, majd ha esetleg egyszer szétmennek, elkezdhetsz gondolkodni ezen a kérdésen.
2017. ápr. 13. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon cukik vagytok mikor vergődtök.

30/f

2017. ápr. 13. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ez a felnőtt párkapcsolatok, nem a tini kategória. :)
2017. ápr. 13. 18:22
 5/7 Költőnő? ***** válasza:
100%

Sehogy. Látszólag jó, stabil, boldog kapcsolata van.

Tartsd ezt tiszteletben és hagyd békén.

2017. ápr. 13. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Te aztán nagyon kiéheztél a fh@szra, ha pár pillanat alatt letaglóz valaki, akinek egyébként évek óta nője van. :D Lehet, téged is elvisz egy körre, aztán dob, bár gondolom neked ennyi elég is lenne, és ennyit is érdemelsz. :D
2017. ápr. 13. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A kulso,a motor es az hogy milyen meno a tarsasagba fogott meg szerintem benne..

Bar nem ertem minek mentel ilyenbe bele egyantalan...foleg hogy baratnoje van.

Ő mit szolt hozza, vagy hol volt mindeddig?

2017. ápr. 14. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!