Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek vagy ne? (lent tovább)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek vagy ne? (lent tovább)

Figyelt kérdés

na szóval már kb két hónapja nem voltam sehova, mert hát..szerelmi bánat miatt és nem volt kedvem semmihez, de most úgy érzem, ha elmennék lehet jobban érezném magam, csak olyan helyre hívtak, ami nem igazán az én stílusom, ilyen r 'n' b feelingű hely. és nemtudom, hogy elmenjek-e, hogy javítana-e a szerelmi bánaton. szerintetek?

(oltás válaszok nem kellenek, se gúnyosak, csak normális)

16/L

2010. máj. 13. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy milyen stílusú a hely, ha olyanokkal vagy, akikkel jól érzed magad. Menj el, persze hogy javít a bánatodon. Nem jó az, ha magadban búslakodsz.
2010. máj. 13. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

am elb.sztam a kérdést, nem 'nem voltam sehova', hanem 'nem mentem sehova'

2010. máj. 13. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:

nem a hely,a társaság a lényeg, egyébként egy próbát megér, a lényeg hogy elterelődjön a gondolatod és jól érezd magad. annak semmi értelme hogy begubózz ;) tudom hogy most fáj de az életnek tovább kell mennie :D

15L

2010. máj. 13. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem menj el,ha nem tetszik,akkor meg haza mész.
2010. máj. 13. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
menjél nyugottan!!:) Én is voltam ilyen szituban és jóóh ha az ember ilyenkor társaságban van és nem otthon gubbaszt egymagában!
2010. máj. 13. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolút egyet értek az elöttem szolóval. Az a lényeg, hogy olyanokkal legyél akiket birsz, és meglátod segíteni fog.

18/L

2010. máj. 13. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. akkor valószínüleg jó lenne elmenni :)
2010. máj. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!