Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitseg. Kezdek felni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg. Kezdek felni. Szerintetek vegyek tesztet?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nagyon kezdek felni, bepankolni. Nem jott meg meg. talan egy -ket napot keshet. Baratommal vedekeztunk mindig, vviszont volt olyan hogy az elejen behelyezte parszor, de utana hasznaltunk es csak majd ra egy idore ment el. Terhes lehetek? ha veszek tesztet kimutatja rendesen? Nagyon felek. Jah, es ha kijon h terhes vok, mit kell tennem? ha orvoshoz megyek mi fog ott tortenni?
2010. máj. 13. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
47%

Tudok jobbat! Előszőr is az a kérdésem hogy a kezdesz " felni " az mit jelent? átváltozol autóvá? Ráadásul kezdesz " bepankolni"?? az igen! Pánk kocsi! Ilyet se hallottam még!.

Na a viccet félretéve vegyél egy terhességi tesztet ha ez megnyugtat. De sztem várj egy hetet! Az ember képes megbetegíteni magát ha nagyon azt akarja! úgyhogy az se kétséges hogy csak a stressz miatt van!

2010. máj. 13. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
azokat a válaszokat akik nem a védekezésről okosítottak, hanem jelezték, hogy a teszt jelen percben nme sokat ér, mert esetleg álnegatív lehet a minimális hcgtől és várjon pár napot miért pontozák le??-.-
2010. máj. 13. 20:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Tegnap csinaltam egy tesztet, negativ jott ki. De meg mindig semmi. Remelem telleg nincs semmi baj. Nincs valami modszer arra hogy siettessem hogy megjojjon? valami tea? vagy meleg furdo? vagy valami mas? :-s
2010. máj. 15. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

Nyugi nekem általában egy hetet vagy kettőt késik....most is késik már 6 napja..tesztelek mindig...mindig negativ....sokminden befolyásolja...és azért teherbe esni sem olyan egyszerű...orvos mondta nekem....mert állandóan rohntam hozzá..nekem ilyen a szervezetem..késik mindig:)

3 éve megszakitással vdekezünk...ugyhogy ne pánikolj... az orvosom meg azt mondta hogy arra az esely hogy elováladéktól teherbe ess..nagyon de nagyon kicsi...nekem már volt vizsgaidőszakban hogy 2 hónapig nem jött meg.

Nyugi rám hallgass!!!!!!

2010. máj. 15. 12:27
 15/21 A kérdező kommentje:
jaj koszi utolso valaszolo, megnyugtattal. Mar ugy bebeszelem magamnak, hogy ez mar beteges. Idegeskedek ezen, akkor hanyingerem lesz meg goboc van a torkomban, faj a fejem, szedulok meg minden. De ezek mind csak akkor hogy ha erre gondolok. Mar vagy 2 ejjel nem aludtam. :(
2010. máj. 15. 13:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
jajj, ez a megszakitással " védekezünk ", ha ha ha.. utolsó, nálad is egyszer beüt majd a dolog. kérdező, mindenki mondja, h védekezni kell, aztán jön 1 " okos ", aki azt irja, h nem kell, és neki meg elhiszed.. orvos meg nem mond ilyet, h nem olyan könnyű teherbeesni, hanem jól leszid, mint ahogy pár barátnőmmel is tette, amikor előjöttek a megszakitással " védekezünk " szöveggel. a megszakitás NEM VÉDEKEZÉS!!!! tod, mi az, h előváladék? ha nem, akkor ajánlom figyelmedbe az internetet, ott olvashatsz róla.
2010. máj. 15. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha mindig késik egy hetet, akkor nem késik, hanem hosszabb a ciklusod te nagyon nagy ész.

Amúgy ha nem telt el az aktus óta a két hét, akkor a teszt adhat hamis negatív eredményt. Ha már letelt a két hét, akkor meg ne aggódj.

2010. máj. 15. 19:08
 18/21 A kérdező kommentje:
meegjoooott :D Amugy meg hallodtam olyanrol is hogy terhes de megjon:-s azoknak normalisan van menstruaciojuk? vagy valamivel kevesebb? vagy hogy?
2010. máj. 16. 14:35
 19/21 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

szia. az a válaszoló vagyok, aki mondta, hogy tuti a stressztől késik, és várj még a teszttel. valamint akit lepontoztak azért is, hogy felszólalt azok mellett, akik nem a védekezési módszeretek miatt oltogattak. amit küldtem, abban az orvosanyukás vagyok. jelen percben medikus. nem a levegőbe beszélek... remélem minden kérdésedre választ ad.

2010. máj. 17. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
jópár barátnőmnek, meg ismerősöméknek is megjött, amikor már terhesek voltak. ennek különféle okai lehetnek, olvass utána. de az más jellegű menstruűció, amit 1 laikus nem vesz észre, és azt hiszi, h csak gyengébb vérzés, közben meg nem. ha nem akarsz gyereket, akkor ne szexelj gumi nélkül. ennyi. ha elmulik a mensi, csinalj tesztet, és menj el orvoshoz is.
2010. máj. 17. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!