Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg. Kezdek felni. Szerintetek vegyek tesztet?
Tudok jobbat! Előszőr is az a kérdésem hogy a kezdesz " felni " az mit jelent? átváltozol autóvá? Ráadásul kezdesz " bepankolni"?? az igen! Pánk kocsi! Ilyet se hallottam még!.
Na a viccet félretéve vegyél egy terhességi tesztet ha ez megnyugtat. De sztem várj egy hetet! Az ember képes megbetegíteni magát ha nagyon azt akarja! úgyhogy az se kétséges hogy csak a stressz miatt van!
Nyugi nekem általában egy hetet vagy kettőt késik....most is késik már 6 napja..tesztelek mindig...mindig negativ....sokminden befolyásolja...és azért teherbe esni sem olyan egyszerű...orvos mondta nekem....mert állandóan rohntam hozzá..nekem ilyen a szervezetem..késik mindig:)
3 éve megszakitással vdekezünk...ugyhogy ne pánikolj... az orvosom meg azt mondta hogy arra az esely hogy elováladéktól teherbe ess..nagyon de nagyon kicsi...nekem már volt vizsgaidőszakban hogy 2 hónapig nem jött meg.
Nyugi rám hallgass!!!!!!
Ha mindig késik egy hetet, akkor nem késik, hanem hosszabb a ciklusod te nagyon nagy ész.
Amúgy ha nem telt el az aktus óta a két hét, akkor a teszt adhat hamis negatív eredményt. Ha már letelt a két hét, akkor meg ne aggódj.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
szia. az a válaszoló vagyok, aki mondta, hogy tuti a stressztől késik, és várj még a teszttel. valamint akit lepontoztak azért is, hogy felszólalt azok mellett, akik nem a védekezési módszeretek miatt oltogattak. amit küldtem, abban az orvosanyukás vagyok. jelen percben medikus. nem a levegőbe beszélek... remélem minden kérdésedre választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!