Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum unokatestvérével mennyire lenne gáz egy párkapcsolat?
A dédszüleid az ő nagyszülei. Törvényileg nem tilos, de azért elég undi.
Én nem komplikálnám ilyenekkel a saját életemet.
Szerintem ez nem olyan közeli rokonság.
Az első hozzászóló is említette, hogy a törvény nem tiltja az ilyen fokú rokonok közti házasságot. Itt nem is a mi, idegenek véleménye számít, inkább az lenne a kérdés, a családotok miként fogadná ezt el. Mert a nemtetszésük napi ismétlése bizony megkeserítheti a köztetek épülő kapcsolatot.
Törvényileg ha jól tudom még unokatestvérek is házasodhatnak, úgyhogy ilyen szempontból nyilván nincs probléma.
Az jogos, hogy nem idegenektől kéne kérdezni, de ilyen kényes témába egy ismerősömet se akartam beavatni. :D Szülők, hát nem tudom, sok dologban nagyon lazák, meg viszonylag fiatalok még ők is, na de hogy erre is rábólintanának-e, azt nem tudom. Pont ez a bajom, amit #2 írt.
Előtte nem is néztem ilyen szemmel a rokonra, elvoltunk meg minden, de csak mint "unokatesók". Aztán a hétvégi után egyből azt gondoltam, hogy h..ék vagyunk és biztos nem lesz semmi. Azóta meg elkezdtem ezen agyalni, hogy milyen lenne vele. Mert tényleg szuper a csajszi. Ha nem, akkor se szeretnék vele minden kapcsolatot megszakítani, de attól félek, hogy már nem leszünk olyan jóban, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!