Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiúk! Ti mennyi idő járás után aludtatok először együtt és melyikőtöknél? Van ennek jelentősége?
Köszönöm a válaszokat:)
Én másfél hónapja ismerem a barátomat, 2 hete járunk, most pedig szeretné, ha jövő héten nála aludnék. Viszont én úgy gobdolom, hogy először neki kéne itt aludnia, és egyébként is úgy gondolom, hogy még korai.
18L, 25F
"most pedig szeretné, ha jövő héten nála aludnék. Viszont én úgy gobdolom, hogy először neki kéne itt aludnia"
Azt értem h korai, de ezt miért?
Nem tudom, szerintem felnőtteknél előbb van alvás, aztán járás. Én legalábbis legalább 2-3 hónapig ismerkedek valakivel, mielőtt kapcsolatnak hívom a dolgot, és azért 2 hónap alatt simán lehet belőle szex. Nem hívok a pasimnak valakit, akivel még nem szexeltem, szerintem az elég tizenéves dolog.
De az elmúlt 2-3 kapcsolatomban ez olyan 3 hónap ismerkedés, 3hét ismerkedés, meg 2. találkozó után történt. Szóval elég változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!