Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok ha ki nem állhatom a kondis, gyúrós srácokat és mindig elutasítom őket?
Figyelt kérdés
Valamiért utálom azokat a pasikat akik komolyabban kondiznak és izmosabbak. Nem tetszik ez a fajta életmód és emiatt már elég sok fiút utasítottam vissza, akik ismerkedni szerettek volna. De elgondolkoztam, hogy ez ugyanolyan felszínesség mint mikor valaki egy sovány, vagy alacsony fiút utasít vissza a külseje miatt nem?2017. ápr. 12. 18:49
11/15 anonim válasza:
7es,lehet valaki úgy izoms hogy közben nem kondizik.. sok sport ad jó izmokat (pl az úszás),ami még ráadásul természetesebbnek is hat,mint a Michelin baba külső.. amúgy igaza van a kérdezőnek,de szerintem ő nem az igazi naturálokra gondolt,ugye? Akik nem a 70es kar miatt mennek le a terembe,hanem egy jó fizikum elérése és az egészséges életmód kedvéért...szerintem azzal nincs baj :)
12/15 anonim válasza:
Én megértelek. Ez a kondizás egy nagy fäszság. Az egó megtöméséről szól. Sokkal értelmesebb, ha eljár valaki futni, focizni, röpizni, tollasozni, akármi ilyesmi, mint teremben edzeni. Ez olyan, mintha bevonulnék egy kalitkába, ami tükörrel van körerakva aztán verem a farkamat magamra, hogy mekkora sztár vagyok. Igazi állóképességet nem ez ad. Max kinézet miatt tolják sokan. Az meg egó, ahogy írtam. Nagyon gáz, nővéremnek is volt egy ilyen barátja, hetente Isten tudja hányszor edzett, kb. ez volt az élete, leszart mindent.
13/15 anonim válasza:
Azzal nem lenne semmi gond, ha csak simán nem tetszene a nagyon izmos test. Nekem sem tetszik, mert nem olyan az ízlésem, a vékonyabb, enyhén izmos férfiakhoz vonzódom inkább. Viszont amit a kondizásról, mint életmódról gondolsz, gyomorforgatóan undorító marhaság. És ez néhány másik válaszolóra is vonatkozik.
Aki normális, nem egy agyatlan díszpinty, annak a kondizás az egészséges életmód része, tehát tudatosan étkezik és kardiozik (fut, bicajozik - nem feltétlenül teremben) is mellette. És de igen, javít a cukron a súlyzós edzés, mivel javítja az inzulinérzékenységet, és az anyagcserét is gyorsítja, tehát egészséges.
14/15 Sunshinedoll válasza:
Igazából ez a te dolgod :D Minden jogod megvan rá, ez nem felszínesség, max előítéletesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!