Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmas ha valaki "jó kislány"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas ha valaki "jó kislány"?

Figyelt kérdés
Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom , nem nagyon járok bulizni, tisztességesen tanulok és vannak céljaim a jövőre. Úgy vagyok elkönyvelve, mint egy tipikus jó kislány. Vagyis úgy érzem unalmasnak tartanak. Szeretném ha ez egy kicsit változna, és itt nem arra gondolok, hogy innentől kezdve carpe diem vagy rögtön rámászom mindenkire. Hogyan lehet kitörni egy ilyen skatulyából?
2010. máj. 13. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én pont az ilyen lányokat keresem :) F25
2010. máj. 13. 12:16
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

nem járok olyan lánnyal aki dohányzik vagy drogozik.. inni ihat, de alkalmanként, és nem ugy mint a gödény..

ne törödj senkivel.. a lényeg, hogy ha lesz valakid, engedd el magad, és légy szenvedélyes.. a többieket le kell sajnálni. :)

2010. máj. 13. 12:16
 3/20 nielindi ***** válasza:
attol még h nem drogozol és nem iszol, te is lehetsz vagány. nem kell az ilyen partycicákkal összehasonlitanod magad. többet érsz mint azok. és jo, h léteznek még ilyen lányok.
2010. máj. 13. 12:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

ugyanilyen vagyok:) nyugi nem gondolj.sőt eddig nekem csak komoly kapcsolatom volt:) egy 3 évig meg most már féléve.szal sztem jobban is szeretik:)

18L

2010. máj. 13. 12:20
 5/20 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok es jol erzem magam a boromben, legalabb vannak celjaink, es ne valtozz meg, hidd el, megeri ilyennek maradni, a pasik elobb-utobb ilyen lanyokat keresnek egy eletre 21/L
2010. máj. 13. 12:26
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 13. 12:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre van igény.

A jókislányokra is, pláne hogy lassan veszélyeztetett fajjá kellene nyílvánítani benneteket a carpe diem buliluvnyák térnyerése miatt:(

Várj, amíg nem jön valaki, aki Téged akar olyannak, mint amilyen vagy. Ha erőszakkal megváltozol, magadat és a környezeted is átvered.

Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy valaki jó kislány, nem feltétlenül kell unalmasnak lennie.

2010. máj. 13. 12:37
 8/20 anonim ***** válasza:
Az "unalmas lány" kategóriát én nem így definiálnám. Nincs veled semmi gond, normális vagy.
2010. máj. 13. 12:37
 9/20 anonim ***** válasza:

Én dohányzom, de az alkoholt, drogot nagyon elítélem. Buliba nem járok, mert nincs rá időm a tanulás miatt, és mert nem az én stílusom. Inkább a szobában ülök, és olyan zenét hallgatok, amilyet szeretnék. Nem vagyok az a káromkodós kocsis fajta sem, szóval igazából mondhatni, én is "jókislány" vagyok.

Engem is sokáig zavart, hogy kevés a barátom. Most már nem érdekel. Eljöttem főiskolára, itt senki nem foglalkozik azzal, mit csinál a másik. Ha a szomszédom minden nap más pasival fekszik le, ő dolga. Ha én nem megyek, és nem iszom részegre magam a többiekkel, én dolgom. Inkább tanulok.

Mellesleg én is hozzáteszem, 2 éve vagyok a párommal, aki ivott, cigizett, bulizott, és amikor összejöttünk, teljesen megváltozott. Nem iszik, nem dohányzik. 2-3 hetente megiszik egy üveg sört haverokkal, és ennyi.

21/L

2010. máj. 13. 12:43
 10/20 A kérdező kommentje:
Nálam a probléma inkább ott van, hogy nincs olyan baráti társaság, akikkel el tudnék menni bárhova is, így maradt a tanulás. Kimaradtam a bulizásból, így nehezen ismerkedem. Mindig megkapom, hogy ráérsz még , meg ne törődj vele, majd ha elvégezted az egyetemet úgy is lesz valakid.
2010. máj. 13. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!