Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rosszul nézek ki? (20/f)
Amióta élek, mindig is súlyos önértékelési zavarom volt, ami miatt az önbizalmam eléggé alacsony sokszor. Az az álmom, hogy átlagosan nézzek ki, hogy be tudjak illeszkedni. Én magamat úgy sem úgy látom, ahogy mások, szóval ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre, hogy min kéne változtatnom (akár ruha, akár haj, akár más) és kort is írnátok? Köszi! [link]
U.I.: A kabáttal nem a mai divatba szerettem volna berobbanni, csak a kedvenc DJ-im is ilyet hordanak. De ha b*zis, akkor azt is nyugodtan megmondhatjátok.
Szerintem átlagon felüli vagy.:)
20/L
Nekem így ismeretlenül ránézésre, középiskolás emlékeimre alapozva az jutott eszembe, hogy olyan művészlélek lehetsz. Pl. zenélsz. És ez sok lánynak imponáló szokott lenni.
Nekem stílusosnak tűnsz. Jobban nézel ki, mint a tipikus extra szűk nacis, rikító sportcipős, sportmárkák nagy logóival ellátott ruhákba öltöző fiatalok :)
férfiszemmel:
Külső kb tökéletes, csak ha van valami, amiben nem tudod önmagadat adni, azon változtass!
És ami még fontos, az az önbizalom, ezen a képen is látszik, hogy nem vagy még rendben, nincs egy igazi mosoly vagy hasonló. Ez teljesen csak a belsődtől függ, a gondolkodásodtól. Minél magabiztosabb valaki, annál jobban vonzza az embereket, annál szimpatikusabb másoknak.
Abszolút átlagosan nézel ki, sőt, szerintem még jobban is. Igényesen öltözöl, ez a haj mondjuk nekem nem tetszik, de divatos és sok lány szereti, szóval ez csak magánvélemény.
Semmi baj nincs a külsőddel :)
22/L
Helyes vagy! Mi bajod? 😊
A hajad felül hosszú, de ne vágasd túl rövidre, mert az nem állna jól.
Ami nem tetszik: kicsit sovány vagy. Egyél rendesen, izmosodj.
40+ és Nő. 😊
Na ez az amikor kb átlagon aluli pasik verik a mellüket,hogy mekkora alfahímek,milyen jó pasik,közben sehol sincsenek pl hozzád képest.
És itt vagy Te,átlagon felüli vagy számomra,nagyon helyes vagy,és mégsincs önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!