Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb ostobaság amit megtettetek a szerelmetekért, vagy azért hogy összejöjjetek?
Nekem is mélydepressziot okoztàl azt hittem egy célért küzdünk :(
Aki meg bàntott -szidott utàlt téged él mint egy boldog kiràlyfi vele meg jot tettél??
Nem nemadhatjuk fel ezért a szerelemért harcolnunk kell-rajtam nem mulott..te hagytàl cserben
Futottam utànna pedig mindenki lebeszélt rola..bajba kerültem miatta de mégse szàmithattam rà még mikor balesetem volt és hivtam se jött srgiteni hanem haverjàt küldte a helyszinre..
Évekig vàrtam rà majd felbukkant vki akinek esélyt se akartam adni..megkedveltem..gondoltam elfelejtem a szélhàmost ..de nem ment igy ujbol egyrdül maradtam..most ujbol szédit pedig annyit bàntott de csak azért hogy bosszut àlljon rajtam mert nem tartottam ki az mellett ami nem is létezett nem is beszéltünk meg semmit és soha nem is volt semmi..most is büntet és haragszik ràm pedig nekem kellene rà.ako gazdag az mindent megtehet jàtszhat màsokkal,megvehet màsokat,nyomorba taszithat màsokat..
Szerintem elfogja vàgni a fékemet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!