Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre? Ezt muszáj veletek megosztanom.
Az exemmel 3 évvel ezelőtt mentünk szét. Sokáig szenvedtem a hiányától, mindenkiben őt kerestem, nem találtam sokáig a helyemet. Egy másik nő miatt hagyott el akivel a 3 év alatt jegyesek lettek és baba is született. Tavaly nyáron amikor még a baba úton volt, akkor az exem a közös haverunknak becsiccsentve mondta, h hiányzok neki, megbánta, h elhagytam de tudja, h nem mennék vissza hozzá a jóslatom miatt (Lehet boszorkány vagyok, de amikor elhagyott a másik nő miatt, akkor az utolsó mondatom az volt hozzá, h remélem gyereket csinál neki és azután fog rádöbbenni, h ilyen fiatalon mennyivel jobb volt velem, mint egy begyöpösödött 30+ kapcsolatban, de ne higgye, h visszamegyek már akkor). Ezt a haverom elmondta és csak álltam és bámultam. Jól tudtam milyen "jóslatról" beszélt :D
1 hete meglépte és rám írt. Rám írt, h bocsánatot kér azért amit velem tett 3 éve, h cserbenhagyott, amit sosem tudott akkor elmondani már. Persze gondoltam, h nem leszek hisztis, tizenéves viselkedésű, h nekiállok hisztizni ezért diplomatikusan elfogadtam a bocsánatkérését és elköszöntem tőle, h további szép életet nekik. Marasztalt, h még maradjak, beszélgessek vele, mert olyan rég hallotta a hangomat is, szívesen felhívna, mindig is szeretett velem beszélgetni, mindig megértettem. Ekkor már erélyesebb lettem és leráztam azzal, h ő sem volt velem megértő, ezért ne várja, h ezek után én leszek az. Letiltottam mindenhonnan. Hazudnék ha azt mondanám, h nem szakította fel a sebeket... De tudom, h már nem lenne sose ugyanolyan mint azelőtt. A picinek pedig szüksége van apára. Tragikomikusnak találom az emberi butaságot és ezt a fajta önzést, h még egy gyerek mellett sem nőtt be a feje lágya.
Történt már valakivel hasonló? Jelentkezett még azután is, h ti adtátok ki az útját? Bennetek is felszakította akkor picit a sebeket? Muszáj volt ezt kiírnom magamból, nem térek napirendre. Nem azért mert valamit is újra felébresztett volna bennem, egyszerűen a döbbenet, h neki semmi sem szent és én ilyen alak után sírtam, aki valószínű velem sem viselkedett volna másképp...
megbánta, hogy elhagyott *
Bocsi a hibákért :)
Gondolj arra, hogy te egyenesen cselekedtél és nem hagytad, hogy belerángasson vissza a gödörbe.
Most 2-3 napig rossz lesz, meg fájni fog, de díjazom azt, ahogy kiálltál saját magadért! :)
Azt, hogy kiírod, meg jól tetted, segíteni szokott :)
Igen, erre meg a menyasszonynak kellett volna számítania, hogy ha eddig is csalta a barátnőit, ő sem lesz kivétel. De azért sajnálom. Elég gáz ez a pasi.
Jó neked, hogy a leírásod alapján a nehezén már túl vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!