Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik ilyen? Részegen akarjátok, józanul nem?
21:16 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez tiszta cuki lehet! :DDDDDDDDDDDD
Úgy megnézném, ilyenkor milyen vagy, nem rosszindulatból csak kíváncsiság :DDDDD
Megcafkásodik :DDDD kész, én most szartam be a röhögéstől :DDDDDDDDDDDDD
Ez hatalmas volt! Most nyertél egy rajongót így látatlanban is :DDDD
Hat, nem sok embernek tetszett... :D
Kaptam par utenetetet, hogy megcsalos cafat vagyok, holott sehol nem irtam, hogy ez parkapcsolatban elofordult volna valaha (a valasz nem).
De koszi a kommentet, nagyon jol esett!
Nincs mit, 9:24 :D jobbá tetted a napom! Csak rágondolok erre a megfogalmazásra, és elkap a röhögőgörcs :DDD
Ám továbbra is fenntartom hogy tiszta cuki lehetsz olyankor mikor kicsit többet iszol, és elkezdesz hülyeségeket beszélni :DDD
A társadalom nyomást gyakorol a nőkre, sokszor elítélik, ha egy nő megtesz valamit, amiért egy férfit akár menőnek is tartanak. Ennek lényeges logikus alapja nincs csak az emberek átörökített véleménye.
Ha valaki iszik, lazábban figyel ezekre.
Ha ugyanolyan szintű nyomás lenne mind a két nemre társadalmilag, teljesen más lenne sokminden evvel kapcsolatban.
Valahol olvastam egy vizsgálati eredményt, ahol biológusok meg orvosok kutattak, hogy a nőknek lehet, nagyobb a szexuális igényük csak jobban vissza tudják fogni magukat, nem csak társadalmi okokból hanem biológiailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!