Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok kapni ékszert ajándékba?
Nem, de nem is örülnék neki. Én nem vagyok valami nagy ékszeres, a fülbevalókat szeretem, de nem várnám el, hogy a párom el tudja dönteni, melyik tetszik igazán. Nehéz eltalálni a másik pontos ízlését ékszerek terén szerintem.
Ruhákat, cipőket sem szívesen kapnék tőle, hiszen látatlanban, próbálás nélkül nem is biztos, hogy jók lennének rám. Meg amúgy sem tartom ezt túl személyes ajándéknak. Akkor már inkább vegyen egy vásárlási utalványt a kedvenc boltomba vagy valami, de még az se valami tuti... :)
Nem igazán hordok ékszert, így ritkán kapok, de akkor nagyon személyeset.
Ruhát vagy cipőt csak a hobbinkhoz kapcsolódóan veszünk egymásnak, egyébként saját magunknak intézzük. Nem is értem, miért kellene ruhát ajándékozni.
Az egyetlen ékszer egy csodaszép bőrkarkötő tőle, de imádom, csak sajnos otthon maradt... :(
Egyébként nem, felesleges, nem hordok ékszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!