Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell dugnom dolgokat előle, normális ez?
Én ezt nem értem... oké, ha most költöztél hozzá, lehet, h friss a kapcsolat, de basszus, ami az enyém, az a páromé is, vagy nálatok nem így van...? Ha szeretek valakit, bármit megosztok vele, nem kényszerből vagy kötelességből, hanem "reflexből", "érzésből".
Ugyanakkor írod, hogy neked nagyon be kell osztani a pénzt. Ebből a szempontból értem a problémád, de megint csak csodálkozni tudok... ezek szerint külön kassza van? Minek? Sőt, máshogy mondom: minek költöznek össze olyan párok, akik a pénzen sz...rrágóskodnak, de komolyan? Ennek fényében, ha tényleg filléreskedned kell hónap végén, tök jogos és érthető a problémád, de akkor is olyan gáz az egész, hogy ilyen problémák vannak, mintha csak lakótársak lennétek. Ott kell felcímkézni a cuccokat, meg külön polcra pakolni, bár megjegyzem, anno lakótársként is emberibben oldottuk meg az ilyeneket (pl. "bocsi, kellett 2 tojás a sütibe, nyúltam tőled, de pótolom. Jaj, hagyd csak ne viccelj. Okés köszi, amúgy itt a süti, vegyél csak..."), mint egyes különkasszás "párok"... :(
Ja bocs, a lényeg lemaradt: a fő gond itt nem a párod kontárkodása, hanem a lényeges bevételkülönbség ellenére is fenntartott külön kassza... mi lesz, ha szülni fogsz, egyél/tisztálkodj/lásd el a gyereket a gyesből, mert te csak annyit kapsz, és az a te pénzed?
Ezt kellene átgondolni és megbeszélni...
Ezt embere válogatja.
Pl: Megiszom a cappucinoját.
Arra ügyelek, hogy neki is maradjon, amíg
- nem veszek helyette másikat, vagy
- nem fizetem ki neki, hogy vegyen másikat
Oké, hogy jobb a másé, de attól, hogy összebútorozás van,
még nem dobunk be mindent a közösbe. Vagy mond neki, hogy
cseréljetek kocsit, telefont, mert a tied jobb. Kiváncsi
vagyok, mit nyög rá :)
Én nem használom az ő dolgait, tiszteletben tartom őket.
Sőt, megkérdezés nélkül nem is használtam eddig senkiét.
Sokszor volt hogy nem hagyott annyit amennyi kellett volna. Mikor elmentünk bevásárolni, mondtam neki vegyen magának, mondta nem, inkább nem fogyaszt belőle többet. Múltkor hoztam egy szatyor almát, pár nap alatt a felét megette, én meg max 2 db-ot, mikor ő vesz valamit, alig eszik belőle és spórol. Mikor én vettem vmit, abból rögtön evett, miközben ő sose vett, és most sem vesz olyat. És akkor is duplán eszik ezekből.
Nos, ez élősködés, nem is burkoltan. Egy párkapcsolat arról
szól, előbb adj... Nos, neki ez a része nem megy.
Hülye kérdés, de a fogamzásgátlás részbe beszáll? (már ha
nem egynemű párosról van szó)
Erről van szó. Ismerős a mondás?
"Ami az tied, az az enyém is. Ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd..."
Nem akarlak megbántani, de ebből sok jó nem fog kisülni. Vagy 180 fokot fordul vele a világ, vagy rövidesen besokallsz, és elköszönsz tőle. Minden más opció csak önámítás és felesleges időhúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!