Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres mást, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres mást, ha velem ennyire rossz?

Figyelt kérdés

Már 5 éve vagyunk együtt, de néha rájön a "piszkálódás".

Nagyon meg tud ezekkel bántani lelkileg.

Pl. tegnap elmentünk vásárolni. Próbáltam bikinit, ruhát és amikor bekukucskált a fülkébe első szava mindig az volt, de husis, dagi vagy. Ez a méret se jó rád...

Nem értem minek kell mondania, mikor tudja nagyon jól, hogy ez a gyengém.

Nem mondanám magam daginak. 2,5 éve tornázom, próbálok normálisan enni. Fogytam is 4 kg az elmúlt időben. (Kb. 2-3kg a felesleg még). Én soha nem szólok be neki ilyenért, pedig eléggé nagy a pocakja. De nem akarom bántani. Meg magát tökéletesnek látja.

A másik dolog.

Mások vagyunk. Ő szereti a (lány) társaságot. Velük elmenni csavarogni. Én viszont inkább "magányosabb" típusnak mondanám magam. Egyedül is elmegyek bárhova, nem kell társaság, hogy jól éezzem magam.

És amikor ez a két szemlélet találkozik jön a nagy veszekedés.

Mikor a párom lát jó csajokat mindig megjegyzi miért nincsenek ilyen barátnőid...

Meg soha nem jön el velünk senki ( pláne olyan aki jól néz ki).

Van egy nagyon jó és régi barátnőm. Ő viszont külföldre költözött. Mikor itthon van akkor sem jönne el, mivel ki nem állhatja a páromat a dolgai miatt.

A többieket inkább jó ismerőseimnek/ kollégáimnak mondanám. Egyik nap találkozzam egyik régi osztálytársammal. Utána mondogatta, hogy írjak már neki, meg hogy hívjam el valahova. Nem tudok mit gondol, kb. 10 éve nem is beszéltem vele most is csak köszöntünk egymásnak. És akkor azzal indítom a beszélgetest, hogy gyere már el velünk valahova??? Már retteget a hétvégéktől mikor megkérdezi, hogy ki jön velünk (mozi, strand stb). És válaszom hogy senki. Kiakad, hogy ő ezt így nem bírja, meg neki soha nem ilyen volt az élete. Mindig nagy társasággal mentek. Most meg 5 éve nem is állhat szóba senkivel ( mondjuk ez azért nem így van!!).

Ha ennyire nem érzi velem jól magát miért nem keres mást?

Velem van a leghosszabb kapcsolata, a többi pár hónapos volt.

2017. ápr. 8. 06:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ennyire nem érzi velem jól magát miért nem keres mást?"

Keresi az...ezért vágyik új és még újabb emberekre.Valószínű azt reméli így könnyebben ráakad egy másik nőre.Egyébként ennyi erővel te is kereshetnél mást, ha ennyire nem jó neked sem a kapcsolat vele.Miért rá vársz, hogy ő találjon előbb?Én már nem gondolkodnék a helyedben, hogy ennek a kapcsolatnak mi legyen a sorsa.

2017. ápr. 8. 06:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az lenne inkább, hogy te miért nem keresel mást?
2017. ápr. 8. 06:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Akartam már vele. Nem hagyta. Követett, virágot küldözgetett, egyfolytában keresett.
2017. ápr. 8. 07:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Te semvagy boldog ebben a kapcsolatban...lépj ki belőle

Ha meg zaklat fel kell jelenteni

2017. ápr. 8. 07:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Az sem lehetetlem hogy megcsalt már téged,,.szóval tényleg dobd ki...találsz normálisat
2017. ápr. 8. 07:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hagyta. Követett, virágot küldözgetett, egyfolytában keresett."

Ez nem indok arra, miért nem lépsz ki belőle.Ne kifogásokat keress, lépj.Ő meg azt tesz, amit akar.

2017. ápr. 8. 07:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem kifogásként írtam. De kb. 1 hónapig ment ez. A kolléganőimet a családomat is hívta, ha nem voltam vele hajlandó beszélni.
2017. ápr. 8. 07:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

És? Ha kiderül róla hogy gyerekeket molesztált vagy tényleg megcsal akkor is vele maradsz, mert hívogatja a kolléganődet? Megmondod neki: nem akarok már tőled semmit, ne keress, ne zargasd az ismerőseimet, mert feljelentelek zaklatásért. Énnyi

Ja, vagy egy másik módszer, bár ez nem az én stílusom: legyél szemét mondd, hogy kicsi a farka, rossz az ágyban, találtál mást stb. Ha nem ért a szép szóból, sértsd meg az önérzetét és akkor nem fog keresni.

2017. ápr. 8. 07:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, légy határozott.Közöld vele, hogy neked ez nem megy tovább.Ne keressen, hagyjon békén.Amíg visszatáncolsz a keresésére, addig persze, hogy nem száll le rólad.Nem kell tudomást venned a zaklatásairól.Ne reagálj, előbb-utóbb megunja majd.
2017. ápr. 8. 07:55
 10/17 Szergej55 ***** válasza:
52%

Íme az élő példa, hogy a lányoknál többre mész folyamatos alázással és bunkózással, mint a tőlük hallott hülyeségekkel, hogy legyél kedves meg figyelmes. Uraim, az a barátzónába vezet csak, a megoldás itt van.

részleges irónia off

2017. ápr. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!