Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Ha van egy nő, akinek önmagában az alakja nem fogna meg benneteket, mert nem az esetetek, viszont az arcát tökéletesnek találnátok, akkor a test is "megszépülne" a szemetekben? Pl ha a vékony lányokat szeretitek, viszont egy erősebb, husisabb nő arcába "szerettek bele", akkor a teste is tökéletessé válik?

Ezt azért kérdezem, mert nekem akkora tapasztalatom nincs a dolgoban nőként, pontosabban számomra alapból nem számít a test, és olyan mélyreható szerelmeim sem voltak még, így érdekelne hogy működik ez nálatok

2017. ápr. 7. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan. Mondjuk én a kerekebb lányokat szeretem, de egy szép arcú sovány lány is tudna tetszeni. Az arc az első, a test kevésbé számít.
2017. ápr. 7. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Az összhang a fontos. Csak egy szép arc miatt nem jönnék össze valakivel, de egy jó test miatt sem, ha arcra nem fog meg. Ha jól érzem magam vele, de nem 90/60/90 attól még simán randira hívnám :) 27/f
2017. ápr. 7. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy tanárnőm a gimiben. Elég husis volt, igen alacsony is, de nagyon tetszett az arca és a kisugárzása. Szóval gond nélkül hemperegtem volna vele, akár komolyabb kapcsolatban is, csak nyilván diák voltam, ő meg férjezett asszony és kb. 15 évvel idősebb nálam. Szóval igen, ha összességében tetszik valamiért a nő, nem számít, hogy kicsit husisabb, bár bevallom, leginkább az átlagos, karcsú, sportos testalkat indít be. :) 29F
2017. ápr. 7. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Volt egyszer ilyen. Egyrészt kivételesen szépnek láttam az arcát, azért ez nagyon ritka. Másrészt akkor mikor én megismertem már rengeteget fogyott korábbi, betegesen kövér állapotához képest, és tudtam, hogy elég az eddigi töredékét, és pár hónapon belül - és pár plasztikai műtét után - nagyon jó alakja is lesz. De végül miatta nem lett semmi, úgyhogy nem tudom mi lett volna.

Korábban összejöttem olyan nőkkel, akik nekem túl dagik voltak, mert ezért vagy azért nagyon tetszettek, de már nem csinálnám, mert pár alkalom után szexuálisan nem voltak vonzóak.

2017. ápr. 7. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem a teltebb alak vonzó, de szerintem inkább csak az ölelés miatt

arc miatt nekem nem szépül meg semmi...

ha a lány belsője megtetszik, akkor összejönnék vele...

pl exem átlagos alkat volt, nem volt telt, de szerettem

meg simán összejöttem volna vékony lánnyal is (olyannal aki egyáltalán nem telt, sőt!)

de maga a szép arc messze nem elég

24F

2017. ápr. 7. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom magam képzelni husisabb nővel, bármilyen szép legyen is az arca. Másképp fogalmazva még nem találkoztam olyan szép arccal, amiért elnézném a nekem nem tetsző alkatot...
2017. ápr. 7. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, végre nem a külsőségekre kellene helyezni a hangsúlyt...
2017. ápr. 7. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy szép arc ha nem is mindenkit, de a "kicsivel tűréshatáron kívül esőket" "tűréshatáron belül esőre" szépíti.
2017. ápr. 7. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Elkezdtem gondolkodni-írni, de végül csak a konklúzió a lényeg :

Az arc számít, nagyon sokat számít... de az összkép a lényeg, és mindig is az összkép lesz a döntő!

2017. ápr. 8. 01:45
 10/10 anonim ***** válasza:

A téma ott kezdődik, hogy az alakjával egy nő sem tud megfogni. Ha a személyiségével nem tud, akkor semmivel.

26/F

2017. ápr. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!