Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PUA pasik! Ti hogy szoktatok úgymond magasabb értéket demonstrálni a nőknek?
Ahogy olvasgattam könyvekben, a vonzalom kiépítés egyik legfontosabb pontja, hogy magasabb értéket mutass a nőknek, megmutasd te mivel vagy már, mint az összes többi pasi aki nála próbálkozik. Ezt a külföldi könyvekben DHV rutinoknak (demonstrating higher values) magyarul meg MÉB-eknek (magasabb érték bizonyítása) hívják.
Ez elméletben szép és jó, de sehol sem láttam még működő sablont vagy példát ezekre, csak elméleti okoskodást.
Akik itt Pick Up Artist-oknak tartják magukat, azoknak milyen DHV rutinjaik, sztorijaik, vagy cselekedeteik vannak, amikkel kitűnnek a férfiak 90%-ából, az ÁFCS-k közül?
(ÁFCS = átlagosan frusztrált csávó, magyarul lúzer)
Estádio de Felchút!
Te jó ég! Teljesen bele vagy már bolondulva Orbánba, máson se jár az eszed, ez már tényleg beteges. Még egy véletlenül rossz kategóriába írt PUA kérdéshez is Orbán-ozol. Haver ezt már tényleg kezeltetned kellene...
"Még egy véletlenül rossz kategóriába írt PUA kérdéshez is Orbán-ozol."
Mivel éppenséggel te a politika kategóriába tetted, ő teljesen odavágóan csak lecsapott egy magas labdát egy kis humorral megfűszerezve, ettől vagy úgy oda meg vissza? Ha te ennyire nem veszed a lapot, a saját kezeltetéseden kéne filózgatni nem a puaságodon, mert annál súlyosabbak a bajok :D:D
Az Orbán-poénon jót nevettem, köszi!
Gyönyörűen lecsaptad a magas labdát!
(na, kérdező, így kell csajozni. Humor, tudod. Mi nők szeretjük.)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!