Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PUA pasik! Ti hogy szoktatok úgymond magasabb értéket demonstrálni a nőknek?
Ahogy olvasgattam könyvekben, a vonzalom kiépítés egyik legfontosabb pontja, hogy magasabb értéket mutass a nőknek, megmutasd te mivel vagy már, mint az összes többi pasi aki nála próbálkozik. Ezt a külföldi könyvekben DHV rutinoknak (demonstrating higher values) magyarul meg MÉB-eknek (magasabb érték bizonyítása) hívják.
Ez elméletben szép és jó, de sehol sem láttam még működő sablont vagy példát ezekre, csak elméleti okoskodást.
Akik itt Pick Up Artist-oknak tartják magukat, azoknak milyen DHV rutinjaik, sztorijaik, vagy cselekedeteik vannak, amikkel kitűnnek a férfiak 90%-ából, az ÁFCS-k közül?
(ÁFCS = átlagosan frusztrált csávó, magyarul lúzer)
én egyszer így csíptem fel a szomszéd csajt-
a liftben voltunk amikor megszólított.
csaj-és hol van a kutyusod?
én-tegnap meghalt.
cs-te jó ég nagyon sajnálom...
én-hmm
cs-és mit csináltál vele?
én-elástam.
cs-úristen és hova?
én-azt nem mondom meg.
cs-akaratlanul is elmosolyodott ezen.
cs-és most mi lesz,lesz új?
én-elgondolkodtam és ezt kamuztam
én-most megyek a menhelyre választani egy újat...ha van kedved elkísérhetsz.
leértünk a lifttel és eljött velem,megnéztük a kutyákat,persze eszem ágában sem volt akkor még új kutyát szerezni,de tökéletes randi volt.
szóval szegény megboldogult buksi így segített hozzá egy jó dugáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!