Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy lánnyal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy lánnyal, ha nagyon buta szélsőséges nézetei lennének?

Figyelt kérdés

Zsidó gyíkember háttérhatalom, összeesküvés elméletek, neki minden fas_ság jöhet, és el is hiszi. Pl. a ceu ügy kapcsány olyat mondana, hogy ott biszexuális, beprogramozott libsi katonákat csinálnak a fiúkból stb.. :D

Szóval nagyon szét van csúszva szegény mentálisan.

De amúgy jól néz ki, meg aranyos is.

2017. ápr. 5. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Amit írsz, az a gyíkembereket leszámítva (ami szerintem egy tőled származó túlzás) teljesen normális gondolkodásra vall. Szélsőséges nézetek inkább a liberális irányba gyakoriak lányoknál, ilyen lánnyal nem járnék.
2017. ápr. 5. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Zsidó gyíkemberek márpedig léteznek.

[link]

2017. ápr. 5. 19:10
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Az ember nem hisz el semmit, amíg egyszer csak nem tapasztalja.
2017. ápr. 5. 19:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos pasiknal mashogy van, de én nem tudok vonzodni olyan emberhez ha ilyen örültségeket komolyan gondol. Konkretan taszito.
2017. ápr. 5. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Lenin szavaival élve, vannak hasznos idióták, és normálisak. Az nem bűn, ha valaki mondjuk szereti a hazáját, magyarnak vallja magát, és büszke rá aminek született. Engem nem zavarna milyen beállítottságú a barátnőm (( már ha volna :D )), csak azt ne akarja rám erőltetni. Példa: ismerek valakitm aki totál vegetáriánus életmódot él, univerzum erejében hisz, nem szed gyógyszereket mert az ,,mérgezés, és a fűt jónak mondja, pozitívnak, de minden ami hús, tej, stb az mérgező, kizsákmányolás. Na ezt nem tudnám elviselni, hogy rám erőltessenek egy olyan életmódot, ami nekem nem tetszik. Ha ő ezt vallja, akkor legyen, nem szólok bele, ott van gond, ha azt a párjára akarja erőltetni, és bemagyarázni, az a jó amit ő vall, hisz. Mindenki azt gondol, amit akar, de ne erőltesse másra, elmondhatni elmondhatja, de ne befolyásolja a másikat.

25/F

2017. ápr. 5. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Alapból taszítanak a szélsőségesek, és ha mellé még ilyen szinten buták, hogy bekajálják a legképtelenebb konteókat...nincs miről beszélni az ilyenekkel.

2017. ápr. 5. 22:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Írtam privit, te kis hugyos :D
2017. jún. 27. 23:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Szerezzek beutalót valami pszichiátriára szaros?
2017. jún. 27. 23:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó lenne, hátha kikezelnek antiszemitizmusból, és nem meghatározott demenciából 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2017. jún. 28. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!