Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek ilyen esetben a párotokat?
Figyelt kérdés
Munkahelyi buli, már nem az első, de most az éjszakát is ott töltik. Az előzőn többen is "összejöttek", pedig mindegyik kapcsolatban él. Több olyan munkatársa is van aki már rámozdult és természetesen lesz alkohol is. Nem adott rá soha okot h ne bízzak benne, de mégis vannak fenntartásaim, ti elengednétek?2017. ápr. 4. 21:32
1/18 anonim válasza:
Mi az h engedni..mi ő, a gyereked?
2/18 A kérdező kommentje:
Kössz az építő jellegű választ, az alatt az idő alatt még leírtad csinálhattál volna valami értelmeset is.
2017. ápr. 4. 21:38
3/18 anonim válasza:
Nem engedném, bezárnám a spájzba gondolkodni egy kicsit, aztán beszélhetünk arról hogyan engeszteljen ki. :D
4/18 A kérdező kommentje:
Tudod vannak olyan párkapcsolatok ahol számít a másik véleménye is.
2017. ápr. 4. 21:39
5/18 anonim válasza:
A Párom felnőtt férfi, nincs olyan, hogy én "elengedem" vagy nem - mint ahogy fordítva sem.
(Másrészt nincs okom nem megbízni benne.)
6/18 anonim válasza:
Jó kérdés !!! Nekem is lennének fenntartásaim, pedig tudom, hogy az enyém nem csalna meg; hasonló körülmények között mégis aggódnék egész éjszaka. Nálunk a feltétel nélküli bizalom megvan, így én elengedném. :)
7/18 A kérdező kommentje:
Túllépnétek végre azon h elengedem? Ha azt mondom neki h nem szeretném h menjen akkor megérti és nem megy. Ez olyan hihetetlen?
2017. ápr. 4. 21:45
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hatos.
2017. ápr. 4. 21:46
9/18 anonim válasza:
De egy hisztis ripacs vagy :D
Öröm látni, hogy az én párom nem ilyen :D
10/18 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem engedem el, mert nem a tulajdonom vagy a kiskorú gyerekem. Megbeszélünk mindent, de nem kell semmihez az engedélyem.
Megette a fene azt a kapcsolatot, ahol valamelyik fél szerint tiltással előzhető meg egy félrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!