Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Összejönétek egy olyan nővel aki azért kövér
mert hormonos?
11/27 A kérdező kommentje:
Szerintem az van hogy ha egy pasi szeretné hogy fogyjon egy csaj akkor megkapja a magáét és jönnek azzal hogy ilyenek a pasik a vékony pláza cicákat válasszák a pasik.Természetesen ha egy pasi kövér akkor neki kötelező lefogynia,elenkező esetben nem lessz nő.
Mi az, hogy hormonos, meg pajzsmirigyes? Nekem hormonomjaim is vannak és pajzsmirigyem is van, még sem vagyok kövér. Egy kicsit nézzetek már utána a dolgoknak
2017. ápr. 4. 20:33
13/27 A kérdező kommentje:
,,ez is igazolja hogy a nők hazudnak mint a vizfolyás,és inkább lusták a fogyásra..
Azert van atmenet a vekony plazacica es a dagadt zsirbalna kozott. Eleve nem plazacica minden vekony lany. A legtobb akit ismerek, atlagos, csinos, aranyos es kedves lanyok. A kover lanyok viszont a legtobb esetben megkeseredett, gonosz es rosszindulatu szipirtyok. Kivetel ezalol, akik nem sokkal regebben kedves, csinos es vekony lanyok voltak, csak meghiztak. De aki ilyen gyerekkora ota kover, azok borzasztoak.
2017. ápr. 4. 20:35
A legutóbbi csaj, akivel találkoztam és saját bevallása szerint "hormonos", egész nap tömte magába a péksütit és az édességet. Nehéz elképzelni, hogy valaki normális kajától elhízik, a levegőtől ugye senki nem fog - ha mégis (amit kétlek), arra biztosan létezik gyógyszer.
2017. ápr. 4. 20:37
16/27 A kérdező kommentje:
20:35
"megkeseredett, gonosz es rosszindulatu szipirtyok."
szerintem meg szeretettéhesek,pont azért mert túlsulyosnak érzik magukat és ezért nem vonzonak..
a vékony lányok bármikor minden újjukra kaphatnak akár 10 pasit is
Figyelj, ha betegség miatt nem tudsz fogyni, akkor kezeltesd a problémát. Ez ma már nem lehet kifogás...nekem is volt egy osztálytársam, aki nagyon kövér volt, persze a pajzsmirigyére fogta, közben meg annyit zabált egy nap, mint én egy hét alatt és egész nap otthon ült, gépezett, filmezett. Ha valaki olyan szintre jut, mint a linkelt képen, az egyszerűen igénytelenség, lustaság, én arra a szintre sem engedném eljutni magam, hogy akár csak 5 kg zsírfelesleg is legyen rajtam, mert akkor egyből visszavennék a kajából(bár alapból is vékony alkat vagyok, de mellette sportolok és egészsésegen is táplálkozok).
2017. ápr. 4. 20:51
2017. ápr. 4. 21:06
Az egészben az a hülyeség, hogy nem úgy kell társat választani, hogy kinézel valakit, nőt vagy férfit, és azt mondod, ha leadsz x kilót, összejövök veled. Ez milyen megalázó már.
Én egész életemben kövér voltam, soha nem csodálkoztam, hogy nem kellek senkinek. Nem voltam az, aki rinyál, hogy miért nem fogadnak el így. Nekem is a helyes pasik tetszenek, de soha nem utáltam őket, mert nem tetszem nekik. Nekem is van tükröm.
És ha ma ideállna elém életem pasija, akkor sem mondanék neki semmit, mert nem akarnám, hogy lásson nemhogy ruha nélkül, lenge ruhában sem.
Nekem is szép arcom van, okos vagyok, és szeretem megnevettetni az embereket. Ez csak egy részem. A külső is számít.
2017. ápr. 4. 21:22
Na, én egészségesen eszem, mégsem vagyok vékony - bár elhízott sem. A normál tartományban mozgok, ahogy megnéztem, mi az ideális a magasságomhoz, DE 5-6 kg-t szeretnék fogyni, és bármit teszek, nem megy. :D
Mondjuk tény és való, hogy nem tudom, hogy 30-40 kg túlsúllyal milyen lehet, viszont semmiképpen sem ítélkezek.
Azonban, ha valakinek nem tetszik egy kövér lány, lehet bármi is az oka, nem fog összejönni vele.
Ha meg valakinek tetszik a kövér lány, annak ellenére össze fog vele jönni, ha az egyszerűen csak lusta és túl sok egészségtelen kaját fogyaszt...
21/L
2017. ápr. 4. 21:23
Kapcsolódó kérdések: