Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, miért CSAK a vékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért CSAK a vékony, festett cica babákra buktok?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 17:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%
Mindig van egy hülye, aki megkérdezi, miért pontozták le. Most én leszek ez. :D De tényleg: miért? Oké, mindenki le van pontozva... Csak tudnám, hogy a kövérek vagy a soványak érezték sértőnek a hsz-om. :P
2017. ápr. 4. 22:11
 22/27 Yoisten válasza:
95%

Bocsánat a hasonlatért, de ezt máshogy nem tudom érthetően megfogalmazni.

Minden pasinak tetszik a Ferrari mint sportkocsi, kellően karcsú hivalkodó, sportos és kiemeli a férfiúságot.. viszont sokba kerül, nem kényelmes, és az élet 95%-ban használhatatlan - ettől függetlenül van aki fent tudja tartani és ragaszkodik is hozzá.

Na ugyan ez van a Nőkkel is (vagy akár lehet fordítva tök mind1). Eseti jelleggel mindenki beülne egy Ferrariba, de tartós használatra senkinek se kell (nem csak az anyagiak miatt), arról nem beszélve hogy rengeteg más gyönyörű és tartós kapcsolatra alkalmas modell létezik - és még itt van a másik fél alkata is, mert ugye van aki a terepjáró, van akinek a kombi, és van akinek a smart jön be. Jing és Jang mindig megtalálja egymást. Ha meg úgy véled hogy minden pasi egyforma - erre azt mondom, hogy nem kellet volna mindet kipróbálni :)

2017. ápr. 7. 08:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
maradjunk annyiban, hogy nekem kifejezetten NEM tetszik a lapos has! Vagy legyen kockás, vagy legyen egy kis pocija a lánynak, mert az nekem nagyon bejön. Ja és a seprűnyél alkat se jön be ! Ettől függetlenül volt már ilyen barátnőm, de nem a külseje miatt szerettem bele, hanem azért, mert egy kis tündér.Annyit tudok tanácsolni, hogy ha minden pasinak a cicababák jönnek be, akkor próbálj meg egy férfit keresni magadnak ! ;)
2017. ápr. 8. 06:19
 24/27 anonim válasza:
kép??
2017. ápr. 8. 11:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten nem bírom a vakolást a nőn. Olvass pár bőrgyógyászati oldalt, nem is higiénikus/egészséges. És nem is támadhatom le akármikor a barátnőmet, ha ki van festve, nekem olyan nem kell.

Vékony? Nem tudom nekem sosem volt preferencia, bár van sok csinos vékony nő, de van sok visszataszító vékony is. Egyrészről ízlések és pofonok, másrészről kinek milyen az egészséges arány. Nekem inkább egy egészségesen sportos és telt jön be, ergo van rajta izom is, meg kis zsír is, de arányos, nem túlsúlyos.

2017. ápr. 10. 09:05
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
vékony nő = szűk punci
2017. ápr. 10. 13:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom sem a szárazkóró alkatot, sem a festéket. Egy nő legyen nőiesen telt, (nem kövér!) és gömbölyödjön, ahol egy nőnek illek gömbölyödnie.
2017. ápr. 10. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!