Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, miért CSAK a vékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért CSAK a vékony, festett cica babákra buktok?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 17:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De a vékony az jó. Az izmosság beképzeltséget sugall nekem.
2017. ápr. 4. 17:49
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Az a bajod, hogy egy úszógumis csaj vagy, aki nem tudja elfogadni, hogy a pasik a vékony testű csajokhoz vonzódnak. :D
2017. ápr. 4. 17:52
 13/27 anonim ***** válasza:
96%
Vagy lehet csak a komplexusos nők nem nyerők. Nem?
2017. ápr. 4. 17:52
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

"Már elvárás lett hogy a nő vékony legyen."

"Felszínesek,mert CSAK a LAPOS hasú lányok kellenek nekik."

"Az izmosság beképzeltséget sugall nekem."

Tele vagy basszus hiedelmekkel, előítéletekkel, általánosításokkal.

Ráhúzod az összes férfira a lepedőt, hogy mi csak a vékony, festett cica babákra bukunk. Kiemeled naggyal, hogy csak.

Mi van veled? Visszautasított egy férfi, vagy több? Megcsaltak? Nálad szebb nővel jött össze az exed?

Hisztizel itt, vagdalkozol meg csapkodod az ágy szélét, mint valami óvodás.

2017. ápr. 4. 18:01
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem vagyok vékony, de soha nem volt gondom a pasikkal, szóval én ezzel nem tudok egyet érteni.
2017. ápr. 4. 18:20
 16/27 Sunshinedoll ***** válasza:
55%

Én megértem a frusztrációdat és aláírom, hogy nagy az elvárás a nők felé, de

1: ízlések és pofonok, nagyon sok pasinak van nem vékony festett cicababa nője

2: azzal, hogy másokat szapulsz, nem lesz előbb pasid

3: lehet, hogy a festett cicababák lazábbak és kevésbé frusztráltak nálad, ami sose baj

2017. ápr. 4. 19:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem az arc számít igazán, és nem kell, hogy festett legyen, meg semmi ilyen extra. Én csak azt szeretném, hogy fogadjon el engem és legyen nagyon jó lelkű.
2017. ápr. 4. 19:16
 18/27 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés egy tévedésen alapul, nem tudok rá válaszolni. Egy nő szépségének csak az egyik összetevője, hogy mennyire vékony. Ugyanannak az embernek tetszhet egy már-már túl vékony és egy telt, vagy egyenesen molett lány is.

A nők sokkal szigorúbbak egymáshoz és önmagukhoz, mint a férfiak!

2017. ápr. 4. 19:27
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Vékonyság az igényességet sugallja, és jól áll hozzá a kerek feszes izmos fenék, meg a pushup-os cici.

Izgató, és ennyi.

Míg a zsírpacni az igénytelenséget sugalmazza, „nem törődök magammal, és semmi mással sem”.

2017. ápr. 4. 20:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#19, félig egyetértek, félig nem. Mert vannak teltebb nők, akik szépen öltözködnek, adnak magukra, ápoltak.

Viszont természetesen ott van az igénytelen, semmilyen, szürke egér, mindenhol zsírikás kategória is. Tehát tud kinézni jól és csinosan egy teltebb molett nő. Kívánatos egyik másik.

De ez ugyanez igaz a vékonyabb nőkre, hogy ha leharcoltan néz ki, szürke egér, stb, akkor észre sem veszem.

2017. ápr. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!