Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszél a barátnőjérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszél a barátnőjéről, ha barátok vagyunk?

Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk nem csak barátságnak indult a kapcsolatunk, végül nem lett köztünk több. Ő közben összejött egy lánnyal, amit sokáig nem is mondott el,pedig sokat beszélgetünk mindenről, csak valahogy mindig kimarad a magánélete, és azóta sem emlegeti,ami nekem furcsa. Én kérdezgessem, vagy hagyja rá?
2017. ápr. 2. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe a következő könyv elolvasását: Alan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?

Ebből megtudhatod, hogy a pasik miért nem beszélnek a magánéletükről.

Egyébként pedig, ne akarj mindent tudni, nem rád tartozik, ha ő nem akarja elmondani, akkor nem akarja. Fogadd el az ő döntését!

2017. ápr. 2. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak barátságnak indult a kapcsolat, akkor miért mondaná el a nőügyeit?! Az ember nem beszéli ki az ilyet más nőknek. Valószínűleg nem barátok maradtatok, csak ismerősök, így nem igazán szeretne ilyen intim dolgokat megbeszélni veled. Hagyd békén.
2017. ápr. 2. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te akarsz tőle valamit,azért bosszant hogy nem tudod magad a másik nőhöz hasonlítani így,mert nem beszél róla.
2017. ápr. 2. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert nem olyan szoros a kapcsolatotok, hogy magától elmondja. Ha nagyon érdekel, kérdezz rá, legfeljebb azt mondja, hogy semmi közöd hozzá.
2017. ápr. 2. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
neked közben nem volt kapcsolatod? :(
2017. ápr. 2. 23:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én nem az apró részletekre vagyok kíváncsi, nem is várom el tőle, hogy megossza velem, csak nem értem, hogy miért titkolja (nekem így jön le), hogy ha épp arról beszélünk, hogy kivel mi történt vagy mit fog csinálni, akkor sosem említi a barátnőjét, hogy ezt csinálták, vagy most ide mennek. Lehet én gondolom rosszul. Nem akarom ráerőltetni és faggatni, mert nem ez a típus vagyok, ha ő így jónak látja, akkor legyen így.

#6 Nem volt közben kapcsolatom.

2017. ápr. 3. 09:12
 7/9 A kérdező kommentje:
#5-nek szólt a válasz, elnézést.
2017. ápr. 3. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Személyiség kérdése. Én pl. olyan vagyok, hogy mindig hozzáteszem, hogy kivel voltam az adott programon (barátokkal, párommal, stb.), nálam ez ösztönös. Nyilván a legtöbbet párommal vagyok.

Mikor munkahelyen ebéd mellett beszélgetünk kollegákkal, és szóba jön, hogy ki merre járt, vagy merre szoktunk vásárolni, szóval ilyen jellegű témák... Volt már olyan, hogy az egyik csajtól visszahallottam utána, hogy milyen egy nagyképű dög vagyok, mert én mindenkinek az arcába tolom, hogy nekem milyen jó, hogy párom van. Én meg csak pislogtam, mint hal a vízben... aztán leesett persze, azóta tudatosan igyekszem rá odafigyelni, hogy ne nagyon emlegessem a dolgot, hogy kivel jártam merre, az ilyen felmerülő témákra csak nagyon általánosan válaszolgatok.

De ugyanígy ismerek olyat, aki a tökéletes ellentéte a fentinek: soha nem beszél a párjáról, ha nem lennénk közeli barátok, nem is tudnám, hogy van neki. Pedig nagyon boldogok, egyszerűen ilyen téren zárkózottabb az illető.

Nálatok még az is közrejátszhat, hogy mivel nem barátságnak indult a dolog, ezért nem akar azzal megbántani, hogy neked panaszolja/újságolja el a dolgokat, mert nem akar vele megbántani.

2017. ápr. 3. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm a választ, lehet benne valami.
2017. ápr. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!