Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért, ha csak barátok vagyunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, ha csak barátok vagyunk?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, akivel előtte 3 hónapig beszélgettem interneten. A netes beszélgetést egy röpke tali 'szülte'. Tehát az ő kezdeményezésére kezdődött el.

Nem húzom, a lényeg. Azt mondta, hogy barátkozzunk, beszélgessünk továbbra is. Persze ha nekem ez megfelel. Rábólintottam, de összetörte kicsit a szívemet. Gondolom a távolság meg miegymás miatt döntött így.

Viszont, végig nem olyan szemekkel nézett rám, mint egy barát. Hanem azokkal a nagy bociszemekkel, aranyosan zavarban volt. Én dettó. Végig dicsérgetett, apróságokat észrevett rajtam.

Most, hogy elment, bókolgat ugyanúgy. Mikor írtam neki, hogy milyen tulajdonságok fontosak számomra egy férfiban, azt írta: "Szóval olyan mint én". De amúgy is nagyon kedves hozzám. Talán túl kedves. Ami nem baj, mert hihetelen tisztelet van benne irántam, csak nem értem. Nem akarok reménykedni,de perszre eszembe jut...

Szerintetek?

2017. márc. 4. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennek annyi értelme van hogy semmi!!!
2017. márc. 4. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Minek bólintasz rá a barátságra, ha te többet szeretnél?Szeretsz szenvedni?Mondd meg neki amikor már meguntad, hogy elvileg csak barátkozni akar(én nem látok bele a gondolataiba), hogy nem havert keresel, aztán majd lép.Ha meg nem,akkor ennyi.De legalább nem kell reménykedned.
2017. márc. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!