Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következtetést vonjak le abból, ha a párom másodállást vállal ahelyett, hogy a szabadidőnket együtt töltsük?
"Könyörgöm, semmibe nem kerül otthon összebújva este megnézni egy filmet vagy lemenni sétálni a közeli parkba. "
Lehet a férjnek nagyobb élmény lenne pl. egy egzotikus országban nyaralni, mint filmezni. Nem mindenkinek a tv az álom szórakozás. És nem biztos, hogy van park a közelben.
"Könyörgöm, semmibe nem kerül otthon összebújva este megnézni egy filmet vagy lemenni sétálni a közeli parkba. "
Ez aztán az élet!
Egy kapcsolatnak hosszu tavon az sem tesz jot ha a kozos program a park meg a tv elott dogles kettecsken. Sot, a lapos kapcsolatok fo ismerve a "mit csinaljunk dragam? TV vagy seta?" Eveken at....
A ferfi talan ennel impulzivabb eletre vagyik.
Én megpróbálnék megoldást találni.Vagy átköltöznék az osztrák határ mellé és átjárnék dolgozni, vagy teljesen külföldre költöznék.
Nyilván gazdagabb országba,ahol meg tudnánk élni és a nyelvet is beszéljük.
Nem mondom,hogy ott nem kell dolgozni, de sokkal jobb színvonalon tudnátok élni,úgy hogy többet vagytok együtt.
Szerintem megoldás lehet, nem véletlenül van kint most is kb 1 millió magyar.
Akár spórolni is lehetne kint,hogy később itthon jobban éljetek, ne kelljen két állást is vállalni,hogy kijöjjetek rendesen.
Én egyébként nem hiszem,hogy azért vállalta a párod,mert nem akar veled lenni.Egyszerűen pénzből élünk és nem tartotta elégnek amennyit keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!