Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti csak olyan csajokat stíröltök, akik bejönnek nektek?
Figyelt kérdés
Ma egy srác a suliban,szó szerint stírölt. Többször végignézett rajtam. Szépen lassan,és nekem nagyon bejön,szerintem tudja. Szerintetek lehetséges,hogy tetszek neki?2010. máj. 12. 15:31
11/13 anonim válasza:
a randákat is meg kell lesni. :D had legyen egy kis sikerélményük ;)
12/13 anonim válasza:
Hát én nemtudom, a rondákat nem szoktam megnézni, már csak azért sem, ne hogy azt higgye akarok valamit.
Én csak azokat nézem meg akik bejönnek! Múltkor is megbámultam egy p.csát, és sztem aszitte bántani akarom mer pank volt én meg skin, pedig aztán nem, csak simán teccett...
21f
13/13 anonim válasza:
Nem. Én lestírölöm a nyolcvanéves manyinénit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!