Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátnőm, ha képtelen vagyok vonzódni olyan nőkhöz, akiken van súlyfelesleg?
Hát nem mondtad hhmit jelent a felesleg. Anorexiás lányokat keresel vagy olyanokat, akiken a zsír-izom arány megfelelő és egészseges.
Amúgy ha az előbbi, én nem aggódnék, vannak beteg lányok bőven.
Ha gyereketek lesz, nagy gondban leszel, a barátnőm csonti volt, de talán soha nem fog visszafogyni ugyanolyanra.
Amúgy a "felesleg" sokszor kell az arányokhoz. Ha egy lány 90-60-90 alkatú, nem lesz soha 5 centi átmérőjű combja, de ez nem azt jelenti, hogy tokát növesztene éppen...
A van mit rajta fogni nem a hájra értendő... Hanem nagy mellek es fenék. Viszont ahhoz más alkat kell. Senki nem kövér hasra meg tokára gondol ilyenkor.
De van aki a pici cicit szereti.
Amúgy azért mondták sokan az anorexiát, mert a modellek, akiket sokan imádnak, azok. A retus ami széppé teszi őket.
És az is igaz, hogy 40 kilósnak lenni is egészségtelen (nővérem kórházba is került).
De válaszolva: nyugi lesz barátnőd. Csak kössétek ki a házassági szerződésben, hogy 2 kilónál többet nem hízhat :D
Keresgélj sportoló csajok között, akiknek ez a hobbija, egyszer ismertem egy biciklis postást csajt, de mindig csak télen láttam, meg ősszel, aztán nyáron is, rövidnadrágban, meg topban.....
Hát igen.
Aztán a krapekja is valami postás volt, szóval nem kellett neki X5-ös BMW, meg XII kerületi medencés nyaraló.
Én se tudnék.
Undorítóak,, van rajtam mit fogni, lehet csimos de hülye"
Pont a dagadék moslékok takaróznak ezekkel,közben meg max.jut nekik a nem piacképes palik.
Kérdezõ,ehhez neked is tenned kell,edzeni heti 4-szer,tudj dumàlni,nyalni,szexelni,legyen minimum 500k nettód egy normàlis verdàd,szépen berendezett kecód,tiptop rend,nagyon fontos vonzó életstílusod kötelezõ.
A szép nõk olyanok mint a senior programozó,nem fogad el bàrmilyen melót csak olyat ahol,, leszopjàk " szinte, k..va sokat kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!