Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alpári, bunkó lány lennék, amiért ezt csináltam egy buliban?
A fiú nagyon nyomult, állandóan átkarolt, meg le akart smárolni. Egyszer csak arcon köptem és pofán vágtam, ráadásul atáskámmal amibe múltkor még egy 1.5 kilógrammos kenyeret is bele tudtam tenni.. a köpés nem tudom hogy jött vagy miért csináltam, tök random volt én is meglepődtem. Kicsit be voltam csiccsentve.
Azóta nem köszön nekem, szerintetek bocsánatot kérjek?
És mivan ha visszakézböl szájon vág - jogosan?
Mert ha nem vagy képes szavakkal ugy elhajtani valakit a vérbe, hogy lekopjon, akkor ebböl még lesznek gondjaid, pl. valaki beveri az orrod, vagy eltöri a karod a pofon elött.
"Szórakozóhelyen a hangos zene meg tömeg miatt amúgy sincs lehetőség szépen elmagyarázni neki, hogy kisfiam, ez ezért meg ezért gáz, de most felfogta :D"
El is lehet tolni finoman, és még ezer módja van annak, hogy tudtára adja. De persze egy magadfajta férfigyűlölő számára az is jogos lenne, ha lefújná paprikasprayvel a srácot, mert az ránézett.
A köpés kicsit erős volt, a pofon simán belefért. Viszont lenne két kérdésem:
- hol árulnak 1.5 kg-os kenyeret?
- miért jársz ekkora zsákkal bulizni?
"Úrinő... Hagyjuk már. :D Jónak mondod!"
"Gondoltam az iróniát azért értheti, vagy kapufa? :D"
"Attól függ, szóltál-e neki előtte, hogy álljon le. Gyanítom, hogy nem."
"És mivan ha visszakézböl szájon vág - jogosan? "
Ti mitől vagytok ennyire frusztráltak? Mondjuk lenne tippem. XD
"El is lehet tolni finoman"
Te voltál valaha is az életedben szórakozóhelyen? :D (költői kérdés ne válaszolj, úgyis egy igen lesz a válasz kioktatással megfűszerezve) Megnézném ahogy finoman eltologatod a részeg majmokat, akik le akarnak kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!