Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről? (fiúk is írhanak tapasztalatokat).

Figyelt kérdés

A frontális fogaim nem állnak pont a helyükön, ha beszélek is szinte észrevehetetlen.. DE rendőr szeretnék lenni, ott meg már ezért kivágnak előszűrésen..:S(biztos forrásból tudom) Ígyhát >17 évesen:S< rávettem magam egy fogszabályozásra.... kb 1 évig lesz fent, ma rakták fel...:S

Eddig azt állítottam, hogy nem érdekel mások véleménye, mondhatnak bármit, de azért... mégiscsak érdekel :SXD(ezek után is azt fogom állítani, hogy nem érdekel mások véleménye ha szóba kerül, csakhogy "erősebbnek" látsszak...Arról lemondtam, hogy a következő 1-1,5 évben barátnőm lesz, de lányok!! (főleg az én korosztályom(16-18 év) Nagyon cikinek tartjátok??:S:S

kort is légyszi! köszi!(bírom a negatív kritikát is)

2010. máj. 12. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs ebben semmi különös...
2010. máj. 12. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Se fiúk se lányok esetében nem ciki.
2010. máj. 12. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! Jöhetnek még!

a Miskolci rendészeti Szakközép isk.-ba szeretnék bekerülni... Grat. a barátodnak, nem kis munkájába került!!

2010. máj. 12. 15:12
 14/14 anonim válasza:
egyáltalán nem tartom cikinek. egy csomó embernek még jól is áll. nekem amúgy sok osztálytársam volt fogszabályzós utolsó évben a gimiben, mondjuk mind lányok...de nekem inkább még be is jönne, hogy adsz a megjelenésedre....ha elég érett egy lány, akkor nem állna le azon izélni, hogy fogszabid van.... :):)
2010. máj. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!