Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről? (fiúk is írhanak tapasztalatokat).

Figyelt kérdés

A frontális fogaim nem állnak pont a helyükön, ha beszélek is szinte észrevehetetlen.. DE rendőr szeretnék lenni, ott meg már ezért kivágnak előszűrésen..:S(biztos forrásból tudom) Ígyhát >17 évesen:S< rávettem magam egy fogszabályozásra.... kb 1 évig lesz fent, ma rakták fel...:S

Eddig azt állítottam, hogy nem érdekel mások véleménye, mondhatnak bármit, de azért... mégiscsak érdekel :SXD(ezek után is azt fogom állítani, hogy nem érdekel mások véleménye ha szóba kerül, csakhogy "erősebbnek" látsszak...Arról lemondtam, hogy a következő 1-1,5 évben barátnőm lesz, de lányok!! (főleg az én korosztályom(16-18 év) Nagyon cikinek tartjátok??:S:S

kort is légyszi! köszi!(bírom a negatív kritikát is)

2010. máj. 12. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki!Az USA-ban szinte minden második fiatalnak fogszabályzója van!

19/L

2010. máj. 12. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:

Inkább már ebben a korosztályban, közeledve a felnőtté váláshoz nem kellene zavarnia a lányokat. Engem nem zavarna, azért csinálod mert szeretnél rendőr lenni, érthető a dolog. Akinek meg nem tetszik, ne foglalkozz vele.

21 L

2010. máj. 12. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne hogy valakinek fogszabija van, addig amíg nem kajamaradékos, stb. szóval ez nem akadály :)
2010. máj. 12. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Már miért lenne ciki? Legalább helyrehozatod őket, hogy szépek legyenek. És ha tényleg rendőr szeretnél lenni, akkor muszáj végigcsinálnod. Ha meg megszeret egy lány, biztos nem fog otthagyni a fogszablyzó miatt. Ez úgyis csak egy bizonyos ideig lesz fent, nem örökre. Azt meg simán ki lehet bírni:).

Mellesleg az én barátom pont rendőrnek tanul, most elsőéves a suliban Körmenden, bár ő már 21 éves:). Neki mondjuk nem voltak ilyen gondjai a fogával. Te melyik suliba jelentkezel majd?

20/L

2010. máj. 12. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek!Attól függ,hogy mennyire nézel ki jól mennyire áll jól a fogszabályzó!Mert vannak ám olyan lányok akik úgy gondolkodnak,hogy fogszabályzója van,de legalább szépek lesznek a fogai ez tökre bejön...vagy vannak olyan lányok akik fúújj fogszabályzós!Én nem utálatoskodnék személyszerint,de nem vagyunk egyformák:Ssztem nem gáz ha fogszabályzója van vkinek!A hátad mögött meg mindenki azt mondd amit akar azzal ne törődj!Sztem ne így állj hozzá,h nem lesz barátnőd 1 éven keresztül majd jön ha jönni akar azt ugyis észreveszed ha közeledik egy lány akkor ne a szabályzódra gondolj!;)
2010. máj. 12. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocs az őszintét 18/L írtaxD:D
2010. máj. 12. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem 3éve van,köcsögösködtek is emiatt de leszarom,a tudat hogy teszek azért,hogy késöbb szépek legyenek fogaim,sokkal fontosabb minthogy más hülye véleményére adjak...Amúgymeg volt barátnőm,akit egyáltalán nem zavart fogszabályzó(smároláskor se lehet észrevenni)...szóval hajrá!tegyél azért,hogy jobban nézz ki:)
2010. máj. 12. 14:40
 8/14 anonim ***** válasza:
jah 18/f
2010. máj. 12. 14:40
 9/14 anonim ***** válasza:
sztem pont hogy inkább fiuk válaszát kellene kérned... hacsak nem a lányoknak akarsz tetszeni... szerintem nem ciki inkább arra sugall hogy igényes vagy és ápolod a fogad ami szerintem nagyon fontos! 16/F
2010. máj. 12. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Van egy haverom ugyanúgy csajozik fogszabályzóval mint előtte... nem kell ezt túlparázni.

17/F

2010. máj. 12. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!