Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/háziasszonyok. Szerintetek a munka "megszépít"/boldogabbá tesz?
Bizonyára vagytok páran, akik úgy vagytok vele, hogy már csak azért sincs a nők helye a konyhában, nem köteles használni a takarítóeszközöket, legyenek modern berendezések a háztartásban amit természetesen felváltva használtok a párotokkal. Majd jön az elégedetlenség az alakotokkal, úszógumi, narancsbőr, lógó tricepsz, fájó hát. Ezeknek hadat üzenve vásároltok modern gépeket, eljártok edzeni, aerobikozni, úszni, kocogni. Az időtök fogy, a padló még koszos, a hapsitok pocakot ereszt a vonzalom megszűnik stb. Nem gondoljátok, ha megbeszélnétek a párotokkal, hogy egy egy kefe segítségével súroljátok a padlót együtt ? Voltaképpen ennek felel meg.
Nem kell kiadni se gépre, se kondibérletre, egy időben lesz tiszta a lakás és a testetek feszes, a megspórolt időt pedig egymásra tudjátok szánni. Csak eszembe jutott, mert ma így tüntettem el pár odaszáradt foltot, egy-két mozdulat után pedig gondoltam, akkor legyen már edzés. Ti mit gondoltok erről ?
30/f
Nem tudom, lehet, hogy a tudomány mást mutat, és a saját testem ismerem: nekem inkább a mozgás segít, a táplálkozás kevésbé. Ezt ki is próbáltam. Volt olyan, hogy napi 2-3 órát edzettem úgy, hogy azért lement néha még süti is(fehér lisztes, cukros), mégis látványos volt a fejlődés. Utána egyetem első félévében pár kg visszajött, persze nem drasztikus a helyzet. Ekkor nem mozogtam félévig, DE nagyon szigorú diétát tartottam, értsétek ezt úgy, hogy sokszor ott hagytam azt a pár szem kukoricát a tányér szélén, ami a rizshez volt keverve, mert 'jaaaaj, magas a cukortartalma.' Annyit értem el, hogy legyen rajtam vagy 2 kg mozgósúly. Semmim sem volt szép viszont, látszott, hogy nem sportoltam.
Egyébként én a fűnyírást fogom kipróbálni tavasszal, még sosem csináltam én, de tudom, hogy azért az megdolgoztat. :D
21/L
Én egy mániákusan tiszta családba születtem, ahol még a függöny visszahajtások is ki vannak centizve... szóval suvickoltam én eleget, a család nőtagjaival egyetemben... de a vékonyság nem a mi családunk főprofilja. Tinédzserként is sportoltam heti 3x pluszban, de akkor lettem karcsú, amikor sportot váltottam és bajnokságra kellett felkészülni, akkor napi 2 edzés, heti össz 15 órát töltöttem célirányos edzéssel.
Ha választanom kéne az edzőterem jobb is és hatékony is. Takarításnál ki vagy téve vegyszereknek, edzésél meg a saját izzadságodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!