Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanatok szülökent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanatok szülökent?

Figyelt kérdés

Mit mondanatok szulokent, ha a lanyotok ( 20 eves), azzal az "ötlettel" allna elo, hogy van egy ferfi (26) akit megismert interneten es a fiu/ferfi meglatogatna ot, de mivel nem tudja elszallasolni igy hazavinne a szuloi hazba az engedelyetekkel ?

A lany kollegiumban lakik Ausztriaban, a fiu pedig Nemetorszagban el. A lany szülei meg persze MAgyarorszagon.

2017. márc. 28. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miert lenne bunkosag? Mar nem azert, de en szulokent nem tartozom felelosseggel a 20 eves lanyom randiainak sikeressegeert! Tegyuk fel en vagyok a 20 eves lany, ha az illeto ferfiben ez akar csak fel is merulne, hogy a szuleimtol lakhatast es elelmet varna el cserebe, hogy ideutazik randizni velem, jol pofanrohognem es kozolnem vele, hogy akkor ennek itt most vege :D Valami torok vendegmunkas, vagy mi? Azokbol nezek ki ilyet, nem egy kulturalt nemet ferfibol.

Mellesleg semmi gondom nem lenne azzal, ha o utazik ki a ferfihez, istenem, egy 20 eves felnottrol van szo aki mar eleve egy masik orszagban el tehat nem is idegen neki a terep, gondolom a nemetet is beszeli.

2017. márc. 28. 16:45
 12/18 A kérdező kommentje:

A fiu az szintiszta nemet felmenokkel rendelkezik.

En csak a lany fejevel probalok gondolkozni, hogy en meghivnam magunkhoz/ beszallnek valamilyen költsegbe..

tudtommal a fiu nem varja el, hogy ellegyen szallasolva es tegyenek ele etelt.

2017. márc. 28. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Te ki vagy a sztoriban egyaltalan?

Na mindegy, tovabbra is azt mondom, hogy nem, nalam nem szallhatnanak meg, maximum a gyerekem, a fiu meg oldja meg, tele van a varos olcso hostelekkel. Majd johet hozzank akkor, ha randiztak, osszejottek es mar ismerik egymast normalisan.

2017. márc. 28. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
En ugyanebben a helyzetben, meg a paromat sem hivtam magunkhoz. A szuleim szamara o idegen, nem "kenyszeritem" rajuk, ahogyan a baratom felnottkent tisztaban van ilyen alapveto dolgokkal, es eszebe sem jutott volna ez. Meg akart latogatni kulfoldrol (bar o kulfoldi is), hat intezett maganak szallast, es ott voltunk. Nem anyukamek nyakan. Felnottkent szerintem ez alap
2017. márc. 28. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Országon belül ugyan, de 350 km-ről beszélve: mikor mi találkoztunk így először a (most már) párommal, nekem eszembe sem jutott, hogy a szülőknél kuncsorogjak ilyesmiért. Kinéztem egy panziót, foglaltam egy szobát, illetve kettőt, mert voltam olyan jó fej, hogy nem hagyom magára a nagyvilágban, miután életében kb. először járt Pesten egyedül. :) Három éjszaka/négy nap voltunk ott. Persze, kellett rá spórolni mindkettőnknek, nem volt olcsó, de egyrészt mindenkinek kényelmesebb így - másrészt meg huszonéves felnőtt fejjel nem viszek haza effektíve idegen férfiakat...
2017. márc. 29. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Biztos megmondanám a lányomnak,hogy egy ilyen spúr pasassal valószínűleg nem sok sót fognak megenni,mert nem ilyen sóherságban nőtt fel.Ha még nem is találkoztak,tiplizzen a csávó egy motelba,nehogy már spóroljon ezen is az első alkalommal.Vagy ismerkedjen helyben.Nem alakulna ki valami pozitív kép az ipséről,ha a lányom majd ezzel indítana,az ziher.

23/N

2017. márc. 29. 13:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Meg persze az is más,ha valaki ezt középiskolásként játsza meg.16 éves voltam,amikor hatalmas hóvihar volt és ezért anyum felajánlotta,hogy hazavisz minket.A vonatjáratokat törölték,azt a szintet kell elképzelni.Az akkori pasim apumat félve kérdezte meg,nem-e aludhat a vendégszobában.Apa úgy kiborult,mint még soha,őrjöngött,hogy kifizet neki egy taxit és egy éjszakát egy hotelben,de nálunk nem alszik.

Azért csak egy középsulis srácról volt szó, nem egy 26 éves pasasról,aki talán még dolgozik is.

2017. márc. 29. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat ( azoket is akik nem olvastak el az eddigi kommenteket)

szerintem azt a reszet hagyni kene, hogy milyen szar alak a csavo, hisz mint emlitettem o nem mondta, hogy anyucieknal szallna meg.

2017. márc. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!