Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar úgy hogy akartatok egymast de mégsem lehetettek egyutt?
Koztunk csók volt, de tobb nem. Nem igy akartuk de igy alakult.
Ha annyira velem akarna lenni megtalalna ra a modot, ezert mar nem is nagyon erdekel.
De vajon neki milyen erzes lehet hogy nem cagyok vele pedig tudja hogy akarom ot? O is akar engem.
Feltekeny volt mar akkor mikor még nem is volt csok, valamit szerintem erzett irantam.
Szerintem ezt még most zárjátok le, mielőbb nagyobb fájdalmat okoztok egymásnak.
Volt egy kétéves "kapcsolatom", sosem lehettünk igazán együtt, mert.... nem tudom miért...
Már 3 éve, hogy vége, de még mindig nem tudtuk magunkat túltenni rajta. Bár van párom, boldog vagyok, neki is van, ő is az, valahogy ez olyan dolog, ami sosem múlik el, csak elnyomja az ember. Éljétek tovább az életeteket, kíméljétek meg magatokat a fájdalomtól, ebből úgysem lesz semmi! 25/N
Nem.
Ha szeretek valakit akkor,mindent megteszek azért,hogy vele legyek.
Ha pedig ő nem teszi meg a lépéseket,hogy együtt legyünk akkor pedig nem bánkódom miatta,mivel ezek szerint én neki nem vagyok ennyire fontos és nem szeret annyira.
Mindent lehet csak akarni kell és tennie kell érte mindkét félnek.
Volt olyan.
Azért nem voltunk együtt - bár lehettünk volna - mert egyikünk sem volt független.
Így maradt a plátói szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!