Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már úgy, hogy nem akartatok többet, csak aludni akartatok valakivel?
Figyelt kérdés
Én néha elfogadnék napi 9 órát valakivel, amiből kb. 8 órát alszunk. Csak legyen ott valaki. Valahogy ilyenkor vagyok a legmagányosabb.
Fura, hogy néha már ez is elég lenne?
2016. márc. 25. 01:38
1/13 anonim válasza:
Persze!
...ha előtte lepippant.
2/13 anonim válasza:
Persze. Gyerek koromban volt hogy a szüleimmel aludtam, meg plüssállatokkal.
3/13 anonim válasza:
Valahogy nekem is ez hiányzik igazán. Nem is a szex. Lehet, ha az hiányozna már találtam volna nőt rá.
5/13 anonim válasza:
Azért én nem "valakire" vágyom ilyenkor, de azért nem lehet rossz azzal aludni, akit szeretsz. Kibírnám szex nélkül, ha muszáj. :D De azért ott nagy a kísértés, másik ágyba meg nem küldöm. :D
L
6/13 anonim válasza:
Ahányszor csak fáradt vagyo, összebújunk és alszunk... Mi az isten különös ebben?
7/13 anonim válasza:
Igen én is vágyok ilyenekre, mert szerintem az egyuttalvás intimebb, mint a szex
8/13 anonim válasza:
Én is vágyom erre, de olyannal nem tudnék aludni, aki iránt nincsen vonzalmam. Szerintem a szerelmed mellé a legszebb lefeküdni este és mellette ébredni reggel.
9/13 anonim válasza:
Előfordult már, amikor csak egy összebújós estéhez volt kedvem. L
10/13 anonim válasza:
Nekem is ez hiányzik a legeslegjobban. Máshogy nem is tudok elaludni, minthogy odaképzelek egy erős férfit, aki átölel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!