Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember' egyáltalán aki nem kufircolni akar?
Ilyen - olyan ürüggyel rám írnak,majd meg vannak sértve,hogy max társalgom...
Eddig ormótlan tuskónak néztem az ordenáré üzenetek küldőit-de a nagy sötétségbe legalább ők őszinték...
Szóval mi az igazság?
(Kort írjatok.)
Biztos rengetegen vannak. Én az időt szoktam elütni itt, egyik ismerősöm rá van kattanva egy témára. Ha neten keresnék kufircolni valakit, valószínűleg célzottan a közelemben keresnék. Pár emberrel már jól elbeszélgettem az oldalon, de senkire sem én írtam.
24F
Ha nem akarsz kufircolni velem, akkor én se veled, csak megmasszírozni téged. Vagy az pfúj, undorító? Mármint a masszázs.
A fenti ravasz megközelítés helyett inkább fogadj cölibátust, legyél frigid és aszexuális, az egészségesebb. :)
Komolyra fordítva, én szeretek bármilyen neművel és korúval beszélgetni.
Felteszek én is egy kérdést: ha egy férfi beszélgetni szeretne egy nővel, miért hiszi azt a legtöbb nő, hogy mindenképpen basszélgetni szeretne vele és nem beszélgetni?
Én nem vagyok semmi jónak elrontója, de sokszor tényleg már beszélgetni sem lehet normálisan nővel, lányokkal meg pláne... 27 alatt túl gyerekesek még :|
27 felett meg ha esetleg nem csak beszélgetni szeretnénk, akkor mindenki a világ végén lakik, vagy kielégíthettlen igények vannak rendszerint...
31/F
#9-A kort azért kérdezem,hogy kb milyen korosztály jár ide?
Többiek jókat írtatok,köszi.
Definíció szerint nem. A szexualitás jó dolog, de én csak olyannal akarom, akivel előtte emberileg, lelkileg is megvoltak a szükséges dolgok. Tehát nem keresek itt lazára senkit.
Néha ráírtam egy-két szimpatikusnak tűnő lányra, néha ők írtak, beszélgettünk egy jót a szexualitás szóbahozatala nélkül, aztán annyi. AZ egyikkel jóbarátok lettünk, a többiekkel meg annyiban maradt. Soha senki nem vádolt meg azzal, hogy valami szexmániás barom lennék :D
Persze nehezebb elérni így az ágyig, mert több a feltétel hozzá. Nem is vitte még senkit ágyba csak úgy, de nem is bánom. Azt mondjuk igen, hogy emberileg, lelkileg sem találtam még meg a megfelelőt.
25/F
Én határozottan kufircolni akarok!
Szerencsére az asszony is, szóval most kilépek. Jóccakát mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!