Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolata van mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolata van mégis flörtöl velem?

Figyelt kérdés

Egy haveromról van szó, akivel mostanában elég sokat összejárok inni, vagy csak együtt lógni, de mindig kisebb-nagyobb társaságban vagyunk. Észrevettem, hogy ha iszunk, én általában többet szoktam, sokszor épp az ő biztatására iszok, akkor ő jobban elengedi magát olyan szinten, hogy hozzám bújik, az arcát a hátamhoz teszi, vagy utal rá, hogy az ágyamban aludna, meg ilyesmi.Mivel elég ko-ra szoktam magam inni (légyszí, hagyjatok ezzel), eléggé betompulok és nem utasítom vissza, de nem is adom alá a lovat. Múltkor egy csikizésbe mentem vele bele, de csak mert egy sráccal, aki nem rég visszautasított, anno sokat csikiztük egymást, és a hiányát próbáltam ezzel betölteni. nyilván nem volt olyan jó, és nem estünk egymásnak. De úgy érzem, hogy ez már sok, és mintha kihasználna, hogy én elvagyok vele így annak ellenére, hogy barátnője van már évek óta. Nem merek erről beszélni vele, mert elég zárkózott típus az érzelmei terén. Viszont jól érzem magam vele, szívesen ökörködök vele, csak nem értem, miért csinálja ezt?

22N

2017. márc. 27. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Segítsünk?
2017. márc. 27. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Mire gondolsz? hogy segítenél? Csak szeretnék esetleg pasi szemszögből erre valami véleményt, hogy miért viselkedhet így a srác és mit lenne érdemes tennem.
2017. márc. 27. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez csak atlag kurvizmus mindket reszrol. Mit szeretnel, mit kezdjunk ezzel?
2017. márc. 27. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Kihasználja, hogy okádék részeg vagy mert meg akar fektetni és érzi is, hogy erre van esélye, mert semmi önkontrollal nem rendelkezel és naiv vagy. Ennyi. Vannak ilyen emberek ebben a kedves, tündérvilágban, akiknek bár komoly kapcsolatuk van mégis félre kacsintgatnak.
2017. márc. 27. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:
És hogy szerezzek több önkontrollt? valahogy tényleg ilyen típus vagyok, hogy betompulok és szinte semmi sem érdekel részegen. Tudom, ez így nagyon rosszul hangzik, én is tudom, és csináltam már hülyeséget, de nem akarok lemondani az ivásról emiatt.
2017. márc. 27. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem akarsz addig nem is fogsz. Majd felnősz egyszer csak. Vagy egy lepukkadt alkesz leszel. Van ilyen. Azért én mégis inkább azt javaslom tanuld meg hol a határ az iszunk egy picit, mert buli van (ha már gyenge vagy megállni) és a lealjasodunk és elveszítjük a kontrollt szint között.
2017. márc. 27. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:

csak ismerem annyira a srácot, hogy tudom, hogy nem csalná meg tényleg a barátnőjét, és nem tudom, hogy most én vagyok a kihasználható lány?

erről az ivásról annyit, hogy azért nem sűrűn megy, és nem gátol semmiben, bár már épített le kapcsolatomat, amit sajnálok nagyon, de amúgy is előjött volna belőlem, hogy nincs önbizalmam.

2017. márc. 27. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi vagy te basszus, alkoholista, hogy le kene mondanod az italrol, mert hanyadek reszegre iszod magad, ha iszol?
2017. márc. 27. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is bírom az alkesz, magukat vállalhatatlan szintig leívó, "igényes", "értelmes", csajokat. Csak vicceskedik veled, mert másra nem vagy jó abban az állapotban. Csak nehogy véletlenül egy félreismert "barát" legyen, aki egyszer majd kihasználja, h ilyen jó állapotban vagy.
2017. márc. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!