Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolata van mégis flörtöl velem?
Egy haveromról van szó, akivel mostanában elég sokat összejárok inni, vagy csak együtt lógni, de mindig kisebb-nagyobb társaságban vagyunk. Észrevettem, hogy ha iszunk, én általában többet szoktam, sokszor épp az ő biztatására iszok, akkor ő jobban elengedi magát olyan szinten, hogy hozzám bújik, az arcát a hátamhoz teszi, vagy utal rá, hogy az ágyamban aludna, meg ilyesmi.Mivel elég ko-ra szoktam magam inni (légyszí, hagyjatok ezzel), eléggé betompulok és nem utasítom vissza, de nem is adom alá a lovat. Múltkor egy csikizésbe mentem vele bele, de csak mert egy sráccal, aki nem rég visszautasított, anno sokat csikiztük egymást, és a hiányát próbáltam ezzel betölteni. nyilván nem volt olyan jó, és nem estünk egymásnak. De úgy érzem, hogy ez már sok, és mintha kihasználna, hogy én elvagyok vele így annak ellenére, hogy barátnője van már évek óta. Nem merek erről beszélni vele, mert elég zárkózott típus az érzelmei terén. Viszont jól érzem magam vele, szívesen ökörködök vele, csak nem értem, miért csinálja ezt?
22N
csak ismerem annyira a srácot, hogy tudom, hogy nem csalná meg tényleg a barátnőjét, és nem tudom, hogy most én vagyok a kihasználható lány?
erről az ivásról annyit, hogy azért nem sűrűn megy, és nem gátol semmiben, bár már épített le kapcsolatomat, amit sajnálok nagyon, de amúgy is előjött volna belőlem, hogy nincs önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!