Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan kellene tudja egy férfi, hogy kezdeményezhet-e egy nőnél?
Olvastam itt egy kérdést egy nőtől, aki azt írta, hogy kedves a férfiakkal, ezért sokan kezdeményeznek nála, és nem érti, hogy ezt hogy képzelik az adott férfiak.
Én viszont azt nem értem, mi a gond ezzel. Persze, ha az van, hogy a férfi kezdeményez a nőnél, a nő normális hangnemben, de határozottan visszautasítja, erre a férfi továbbra is nyomul, akkor jogos a nő felháborodása.
Viszont azzal mi a gond, hogy egy férfi egyszer, mikor még nem volt visszautasítva kezdeményez egy nőnél? Honnan kellene tudja, hogy tetszik-e a nőnek vagy sem? Miért várják el egyesek, hogy a férfi gondolatolvasó legyen? Miért kell haragudni arra a férfira vagy megalázni őt, aki bepróbálkozik egy nőnél?
Aki még úgy gondolja, hogy ez felháborító, amit a fent említett férfiak művelnek, azok szerint mikor lenne szabad kezdeményeznie egy férfinak?
Onnan, hogy beszélgetést kezdeményezel, majd elkéred elhívod egy italra/programra és elkéred a számát. Itt vagy igen mond vagy nem-et. Vagy semmit, de a semmi=nem. Ha visszautasít, nem keresed többet, ennyi.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!