Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedés közbeni konfliktus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés közbeni konfliktus tesztelést jelent, vagy annak a végét?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal, egy ideig feltűnően kedves és érdeklődő volt, most pedig feltűnően kötekedő és gerjesztett is egy konfliktust amit egyenlőre türelmesen kezelek. Ez jelentheti a lassú ismerkedésünk továbblépését, mondjuk azt, hogy a lány leteszteli hogyan viselkedek konfliktushelyzetben, mert mondjuk fél tőlem, vagy ez csakis azt jelentheti, hogy az ismerkedésnek vége és fújhatom?

Én úgy érzem ennek vége. De hallottam olyat is, hogy az ilyen konfliktusok, apróbb beszólások lehetnek szándékos tesztek is.

2017. márc. 27. 06:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a kedves érdeklődő időszakban beleélte magát abba, hogy milyen lehet velem egy kapcsolat (de nem jöttünk össze) most pedig arra kíváncsi hogy mégis milyen lehet velem összeveszni, hogyan kezelem.
2017. márc. 27. 06:24
 2/9 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy hülyeség és felejtsem el, majd megmondják az okosak, meg a sok kocka.
2017. márc. 27. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén kétlem, hogy sok olyan ember létezne a világon, aki tudatosan teszteknek vet alá másokat. Sokkal kézenfekvőbb arra gondolni, hogy azért vált "kötekedővé" veled szemben, mert valami miatt elveszett az irántad való szimpátiája. Én akkor viselkedtem hasonlóan, amikor a másikat baromi soknak és fojtogatónak éreztem, a lelkem mélyén ilyenkor már bőven az volt a célom, hogy véget vessek az ismerkedésünknek. Egyszerűen csak kényelmesebb volt a pasival kimondatni, hogy itt a vége, mint kerek-perec elküldeni őt.
2017. márc. 27. 06:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azért csinálnám hogy lerázzalak. Szerintem semmi értelme egy olyannal kockáztatni akitől akarok valamit.

De lehet hogy csak idegbeteg

2017. márc. 27. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Bármit megtesznek bizonyos nők, csak őszintén ki ne kelljen mondaniuk a szitut.
2017. márc. 27. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tesztel, de az is lehet, hogy talált egy nálad jobb képű pasit.
2017. márc. 27. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég, megint megállapítom, hogy vagy ufó vagyok, vagy nem olvasok felszedős okosságokat. Nekem ugyanis eszembe sem jutott volna egyrészt, hogy szándékos tesztet jelentene egy konfliktus, másrészt, hogy valaki ezért lefújjon egy ismerkedést.

Nem tudjuk, mit jelent, hogy "gerjesztett egy konfliktust". Lehet, hogy egyszerűen más a véleménye az adott dologról és ezt tudatta? Velem is előfordult ismerkedés során, hogy a másik fél - akit egyébként kezdtem megszeretni - olyan dolgot tett, amit nem tartottam tisztességesnek és ezt meg is mondtam neki. Simán gondolhatta, hogy "konfliktust gerjesztek", és nem akarok vele tovább ismerkedni, pedig annyiról volt szó, hogy nálam az ismerkedésbe beletartozik az értékrendem közvetítése, és egymás megismerése, megszeretése nem jelenti, hogy a másik minden tettére vagy gondolatára bólogatni illene.

Amúgy a beszólások, kötekedések tetszést is jelezhetnek, nem ismerjük a szituációt, de sokaknál, főleg ha fiatalok vagy érzelmileg éretlenebbek, a vonzalom a cukkolás-hajhúzás szintjén jelentkezik.

2017. márc. 27. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez tömény netto baromság. Nem életszerű, hogy valaki első randin "konfliktus tesztelést" csináljon.

Simán csak ennyire kretén a csaj. Egy hisztis pi..csa, szerintem ne fektess ebbe túl sok energiát.

Kuka.

2017. márc. 27. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Én azon emberek közé tartozom, akiknek tényleg fontos egy ismerkedés során, hogy a másik fél hogyan kezeli a konfliktusokat, de eszembe nem jutna szándékosan konfliktust generálni! Jönnek azok maguktól is - nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, elég, ha csak valamiben nem értünk egyet, vagy eltérőek az igényeink.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a konfliktuskerülő emberek számára ez meghökkentő, ők tényleg úgy érzékelik az ilyen helyzeteket, hogy én problémát generálok ott is, ahol nincs, pedig valójában arról van szó, hogy MINDEN helyzetben képviselem a saját érdekeimet, apróságokban is. Most pl. baráti közösségben vagyok egy olyan helyzetben, amikor kiálltam az érdekeimért úgy, hogy minden érintett számára jó megoldás született egy adott helyzetben. De a társaságban van két szélsőségen konfliktuskerülő ember, ők még hónapok múlva is azt hajtogatják, hogy ők a helyemben nem pattogtak volna, hanem elfogadták volna a kész helyzetet, amit nekik kínáltak. Szerintük én generáltam a konfliktust, és hiába született jó megoldás (ami szerintük is jó), alapvetően idegen számukra az a viselkedés, hogy valaki kiálljon a saját érdekeiért. Mivel ők erre képtelenek, "elvárnák", hogy mások se tegyék.

Ettől függetlenül lehetséges, hogy valaki kötekedő természetű, őt hagyni kell a fenébe. De ha a jogos igényeit igyekszik érvényesíteni, akkor - magamból kiindulva - azt várná, hogy te is állj ki magadért felnőtt ember módjára, és a két eltérő elvárásból szülessen olyan megoldás, ami mindenkinek megfelel.

2017. márc. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!