Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kendrazoltan kérdése:
Még sosem írtam kérdést, de most egy jelenségről
érdekelne a véleményetek?
Figyelt kérdés
Első és egyben utolsó feltett kérdésem az oldalon:
Az imént láttam egy kifejezetten szép lányt, visszafogottan, mégis csinosan felöltözve, szép arc és karcsú alak...egy ilyen kis strasszos korona volt a fején, nyilván valami alkalmat ünnepeltek meg éppen...mindeközben az utcán, séta közben, üvegből vedelte a bort...amit kérnék tőletek, hogy írjátok le az első jelzőt, ami eszetekbe jut erről....előre is köszönöm
Szerintem szülinapja vagy lánybúcsúja lehetett, ez a két eshetőség jut eszembe.
Jajj, de irigykedek is, ezer éve nem buliztam. Szeretnék én is kiöltözve bort vedelni az utcán.
2017. márc. 26. 08:13
25/31 A kérdező kommentje:
Arról, hogy kikéri magának a kérdést X és Y, arról az a véleményem, hogy ő maga is ilyen, ez az apropója....a véleményem pontosan ugyanez a hasonlóan viselkedő fiúkról / férfiakról, hiszen ha el tudunk vonatkoztatni attól, hogy a konkrét "élmény" egy kislányhoz kapcsolódik, akkor láthatjuk, hogy alapvetésekről beszélek, ahol a külvilág felé mutatott önkép szöges ellentétben áll azzal, amit a belülről fakadó viselkedési kultúra diktál...ha tetszik nektek, ha nem, én olyan vagyok, aki odamegy a buszmegállóban cigiző és köpködő kisgyerekekhez és elküldi őket haza, hogy otthon köpködjön...ha egyszer netán elolvassátok a véleményem a mai, magukat férfiaknak nevező kisfiúkról, tudhatjátok, hogy nem hímsoviniszta vagyok, hanem egy olyan ember, aki klasszikus szellemben nevelkedett, aki a klasszikus férfi-női értékeket tartja mérvadónak, ezáltal nem vagyok hajlandó felvenni azt, hogy belém álltok...tegnapi kérdés volt, hogy mi a véleményünk azokról a férfiakról, akik az utcán, igazi suttyó paraszt módjára beszólogatnak a lányoknak...ajánlom olvasásra a hozzászólásomat a szélesebb spektrumú rálátás érdekében...
2017. márc. 26. 09:07
26/31 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves #19-es...
A "csicska" jelző, az tipikusan olyan, amit ilyen kis 14 évesek használnak, mert nincs megfelelő szókincsük a "véleményük" rendes kifejtésére...esélyes, hogy meglepődnél, ha élőben találkoznánk...de köszönöm a hozzászólásod, neked is ment a zöld, mert valahol örülök a te hozzászólásodnak is, bár a kérdés nem arra vonatkozott, hogy rólam mi a véleményed, hanem a jelenségről, de hát nem mindenkitől elvárható egy alapvető szövegértés....és ugye tudod: akinek nem inge....
2017. márc. 26. 09:14
27/31 anonim válasza:
Hasznalhattam volna a mas jelzot is, de minek...Szovegertes is megy koszonom. Szamomra sokkal unszimpatikusabb, az, hogy te kiirsz egy ilyen kerdest egy vadidegenrol, akirol semmit nem tudsz. Kozonsegesnek titutalod azert mert bort iszik uvegbol az utcan, mikozben lehet , hogy unnepel vmit. Nem a kuka mellett fekudt osszehanyva, gondolom azt se ajanlotta fel, hogy oromokben is letesit, amiert a k**rva,r**anc szot is megerdemelne. Nem tudom miert hiszik egyes emberek, hogy a sajat erkolcsi normaik a helyesek ami miatt mast elitelhetnek. Lehet, hogy ennel te cifrabb dolgot is muveltel, mint ez a lany...
2017. márc. 26. 09:57
28/31 anonim válasza:
Továbbra is az a gondom, hogy az utcán üvegből söröző fiú fele ennyi megszólást sem kap. Ráadásul ezt a lányt itt sokan rögtön laza erkölcsűnek titulálták. Nos, 18 évesen én is ittam az utcán bort (vagyis pezsgőt) üvegből. Mégis több évvel ezután vesztettem el a szüzességemet, van két diplomám és nem vagyok értéktelen személy.
De hiába álszenteskedsz, kérdező, a fiút nem szólod, meg észre sem veszed, és főleg nem az erkölcseire következtetsz.
2017. márc. 26. 10:08
29/31 A kérdező kommentje:
Egyetértünk abban, hogy utcalányként emlegetni az erős túlzás, hiszen semmi sem indokolja...nyilvánvalóan más értékrenddel bír mindenki, viszont vannak bizonyos erkülcsi normák, amiket illik betartani. Az erkölcsi normák nagy hányada képmutató, azt beismerem, viszont az etikai jellegűek arra vannak kitalálva, hogy az eltérő értékrenddel bíró embereknek is megfeleljen. Tehát az egyik végletnek még megfelel, a másiknak pedig már megfelel. A belváros közepén dolgozom, így pontosan tudom azt, hogy az alapkérdésben leírt jelenség egyeneságú következménye a hajnalban 2 hányás között alpárian ordibáló ember, azért nem mondom, hogy nő, mert ezpontosan ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is, bár a konkrét példa alanya épp nő volt. Tudod, milyen ez? Bár más a jelleg, de olyan, mint a bőrcipő-farmer-zakó-Armani öv kombóban megjelenő, az ujján Audi kulcsot pörgető pöc5fej, aki a menő szórakozóhelyeken ettől várja a sikert, aztán iszik egy vizet és hazafelé 3000-ért tankol, majd hazaér az albérletként igénybe vett minigarzonjába...mindent a külsőségnek, a tartalom pedig mellékes...a kérdésben vázolt példa pusztán egy volt a sok közül...
2017. márc. 26. 10:13
30/31 anonim válasza:
"ha tetszik nektek, ha nem, én olyan vagyok, aki odamegy a buszmegállóban cigiző és köpködő kisgyerekekhez és elküldi őket haza, hogy otthon köpködjön"
Ezzel azért csak óvatosan kérdező. Az ilyen suttyóknak, akik képesek a buszmegállóban köpködni, rágyújtani, kimerül abban a vitakultúrájuk, hogy orrba vernek. Persze csak akkor, ha csordában vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!