Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyítsam be, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be, hogy nem a barátom prostizott?

Figyelt kérdés
Egyik barátomtól kölcsön kértem a kocsiját, mert elakartam menni prostizni és nem akartam, hogy valaki felismerjen az autó alapján. Szerencsére haverom kölcsön is adta (neki nem mondtam mire kell), viszont a feleségének az egyik ismerőse meglátott minket. Gondolom csak az autót látta, mert most azt hiszik, hogy a haverom volt az. Képeket is készített, de azon viszonylag messziről látszik az autó, a sofőr (vagyis én) nem is látszódik, csak a csaj ahogy beszál. Az autó eléggé felismerhető, úgyhogy nem tudja letagadni. A felesége most válni akar, a haverom meg engem fenyeget, hogy valljam már be, de én nem akarom, mert szerintem égő maga a prostizás. Amikor ez történt a felesége pont dolgozott neki meg elvileg otthon kellett volna lennie (otthon is volt), úgyhogy nincs tökéletes alibije. Nekem eszembe jutott, hogy megmutathatná otthon a gépen a böngészési előzményeket, hogy azzal bizonyítsa, hogy otthon volt, csak akkor ugye felvetődne a kérdés, hogy kivezette az autót. Meg van őrülve a neje, nagyon válni akar, szóval kéne valami mentő ötlet. Mitévő legyek?

2017. márc. 25. 15:50
1 2
 11/15 kendrazoltan ***** válasza:
87%
Na és mit szégyellnél jobban, te töketlen kis puhapöc5? Hmmm? Azt bevallani, hogy prostizol, vagy hazavágni a barátod házasságát? Az ilyen "barátoktól" mentsen meg mindenkit a jóisten....egy barátnak ez a kérdés fel sem merülne, tiszta sor, mi a teendő...
2017. márc. 25. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Már a fogalmazáson látszik, hogy kamukérdés...

Túl sok filmet néztél haver.

2017. márc. 25. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha már így lett, a barátod is simán elmondhatja a feleségének, szóval előbb-utóbb mindenképpen ki fog derülni. Szvsz jobban jársz, ha vállalod a felelősséget a saját tetteidért. Nehogy már a barátod és a felesége közös élete menjen tönkre amiatt, mert te prostizni jársz. Ciki vagy nem ciki, megtörtént. Dolgozd fel. Ez a JÓ / HELYES döntés. Minden más elképzelés (böngészési előzmények stb.) hosszú távon nagyon kemény lelkiismeretfurdalást fog okozni neked. Ennek elviselése sem éppen leányálom, dehát te tudod.
2017. márc. 25. 17:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Na, írtam neki Facebookon, de nem hiszi el. Az van, amit többen is írtak, hogy azt hiszi csak ki akarom menteni. Ha elmennék együtt a lányhoz akivel voltam és ő mondaná el, szerintetek elhinné?
2017. márc. 25. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen próbáljátok meg.
2017. márc. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!