Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves lány mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves lány mit akarhat egy 32 éves ffi-től?

Figyelt kérdés

A ffi én vagyok, 2 hónapja ért véget egy hosszú kapcsolatom, igazából még nem vagyok túl rajta teljesen.

Kb. 3 hete ez a lány, akivel egy zenekarban zenélek együtt, látványosan közeledik felém, eljár velem konditerembe, párszor együtt kávéztunk, hamburgereztünk, próbán is mindig odajön hozzám, most moziba szeretne menni.

Azért kérdezem, mert én egy tök átlagos pasi vagyok, van lakásom, autóm, de nem vagyok gazdag, sem túl jóképű, bár a koromhoz képest jól tartom magam.

Viszont ez a lány gyönyörű, okos, tele pozitív tulajdonságokkal, szinte bárkit megkaphatna, akit akarna.

Szerintetek?

2017. márc. 24. 20:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Definíciálni? Lol. Ismétlem, lol.

Valószínűleg szimpatikus vag neki, kíván stb. Biztos nem tudja, hogy ffi-ként hivatkozol magadra férfi helyett..

2017. márc. 25. 09:20
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem én pontoztalak le titeket, mindenkinek zöld pacsit adtam, mert érdekel a véleményetek, akkor is, ha az nekem nem tetsző.

Magamról: egy másfél szobás, 48 nm-es lakásban élek, ami ugyan pár éve fel lett újítva, de egyáltalán nem luxus szinten és egy 250+ ezer km-t futott, 14 éves autóm van. Nem hiszem, hogy ez az a kategória, ami az "aranyásóknak" kell.

Róla: egyetemre jár, mellette dolgozik, eltartja magát, külön költözött a szüleitől, mert nem jött jól ki velük, nincs különösebb probléma, napi szinten beszél velük, csak felnőttként már nehéz volt az együttélés.

Tényleg gyönyörű, megbámulják a pasik, heti szinten tesznek neki ajánlatot, stb., szóval ha nem is kaphatna meg mindenkit, de nálam jobb képűbb, gazdagabb, korban jobban hozzáillőt simán.

Amúgy eddig mindig felesben fizettünk, mivel nem randi volt egyik sem, föl sem merült, hogy ne a saját fogyasztásunkat fizessük.

Csak azért tettem föl a kérdést és írtam még ennyit hozzá, mert úgy érzem, hogy vele tovább tudnék lépni, de egyrészt nem akarok belemenekülni egy másik kapcsolatba, esetleg később megbántani őt, másrészt meg azt sem szeretném, ha félreértenék valamit és pofára esnék.

2017. márc. 25. 09:49
 13/23 kendrazoltan ***** válasza:
Ami azt illeti, a leírásod alapján úgy az életfelfogásotok, mint a hétköznapi tevékenységeitek sora szinte azonos, így nem csoda, hogy vonzódik hozzád. Arról nem beszéltél viszont, hogy milyen emberi tulajdonságai vannak, csak arról, hogy gyönyörű...bár ugye ha azt nézem, hogy miképp éli az életét, az egy elég érett és pozitív életfilozófiáról tanúskodik, ami való emberi értékeket feltételez...ha alapvetően minden klappol, akkor egy próbát megérhet a dolog, hiszen egyre ritkább manapság a magatok fjata ember, főleg az ő korosztályában, ezért is lehet, hogy a korkülönbség és a szerinted létező külsőbeli különbség ellenére komoly érdeklődést mutat irányodba...
2017. márc. 26. 11:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Tovabb tudnal vele lepni,akkor meg min agyalsz. Akar és kész.

N25

2017. márc. 26. 11:54
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
szerintem kamu az egész,egy szép lány nem áll szóba egy átlag jancsikával
2017. márc. 26. 12:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Istenem. Próbáld már ki mit akar tőled:)
2017. márc. 26. 12:49
 17/23 anonim ***** válasza:

Mikor tanuljátok már meg, frusztrált pu.n.cikák, hogy mindenkinek más a szép és vonzó meg az átlagos?

2017. márc. 26. 14:10
 18/23 anonim ***** válasza:

ma 14:10

"frusztrált fac vagyok nem punciká te punciká"

2017. márc. 26. 15:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Rinyálásod alapján maximum egy rinyap**na szintjét éred el.

2017. márc. 26. 15:52
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 15:52

te kezted te luvnya

2017. márc. 26. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!