Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a pasik vannak mindig lelkileg megalázva?
Felnott korban ugyanugy cikizik egymast a lanyok. Volt kollegam, aki senkivel nem allt szoba, pedig az elejen nem voltunk vele egyaltalan bunkok de o ennek ellenere meg se mukkant, na egy ido utan jo vicctema lett, hogy o orakent megy pisilni minden nap, hogy tul rovid a haja, hogy acsorog bamban es fura dolgokat csinal, ha elrontott valamit akkor mindenfele szerencsetlennek elhordtuk magunk kozott, mig ugye ha valaki akivel joban vagyunk, az rontott el valamit, akkor vele nevettunk es nem rajta. Felnottkorban kb annyi a kulonbseg, hogy nem kuldjuk direktbe a masik arcaba a velemenyt, csak a hata mogott megy, de altalaban lehet erezni gondolom.
(Jo persze, nem szep dolog, nyilvan, csak leirtam, hogy lasd, a nok is kapnak, ha "raszolgalnak".)
"milyen alázásról van szó?
az a tapasztalatom van hogy még soha nem olvastam sehol hogy a lányokra ilyen jellegü borzalmakat mondtak volna."
Nem olvasol ilyet, mert mi nem vinnyogunk az interneten, hanem veszünk egy nagy levegőt és tovább lépünk (miután otthon kisírtuk magunkat). Ennyi. Imádom mikor valaki az Érzelmi Intelligencia ilyen szintű hiányával rendelkezik, mint te.
Én szerencsés vagyok elég társasági ember voltam nem kaptam bántást, de bőven volt olyan osztálytársam, barátnőm, akit oltottak rendesen. Nem csak ilyen beképzelt hülyeségekkel, mint amiket itt olvasok a kisfiúktól (nem nézett felém, biztos emberszámba sem vesz a büdös ---- stb stb). Ők is kiszomorkodták magukat, majd élték tovább az életüket nem kollektívan gyűlölték a férfi nemet, csak mert őket 1-2-3-10- férfi megbántotta a parasztságával.
23
Ugyan már, tele vagyunk a nem vagy igazi nő, ha
- nem hordasz magassarkút
- nem szoknyában jársz
- nincs nagy melled
- rövid a hajad
- nem szülsz gyereket
- nem főzöl egyvégtében
- nem sminkelsz, ha lemész a boltba
- túlsúlyos vagy (tehén, disznó)
- túl vékony vagy (csontokkal csak a kutyák)
Fiatalabb korban a fogszabályzó, a szőrmennyiség, a szemüveg állandó gúny tárgyává tesz bármilyen lányt.
Szóval simán csak nincs így.
ma 17:19
" Imádom mikor valaki az Érzelmi Intelligencia ilyen szintű hiányával rendelkezik, mint te. "
Én nem bántottalak téged
ma 17:21
Még soha nem olvastam ilyeneket sehol amiket irtál.
Illetve gondolom ha ezeket eltüri egy lány,akkor nem igazi férfit választott,mert ő nem mondana ilyeneket sohasem.
Drága, nem is csak a pasikról van szó, hanem az osztálytársakról, munkatársakról, családról is.
Amúgy ja, igazi férfi nem mond ilyet, de attól még fáj a másiknak...
De oké, legyen neked igazad, neked nehéz a sorsod, mi nők meg szüntelen csillámporban, ajnározásban, csodálatban és elismerésben részesülünk.
Szűk látókörű vagy, ennyi. Attól, hogy te nem hallottál valamiről, még hidd el, létezik.
ma 17:50
Vannak olyan nők is akik nem szeretnének gyereket.
Bár a gyereknevelés társadalmunk betegsége.
Soha nem értetem azokat a nőket akik annyit költenek a szépitkezésükre,szerintem a természetes nők azok a legszebbek. Egy igazi férfi meg nem a nő mellét és fenekét fogja nézni.
ma 17:38
Egy nő sokkal hamarabb boldogul az életben minden téren mint egy pasi. Egy nőt hamarabb felvesznek dolgozni bárhová mint egy pasit. Nagyobb megbecsülést kap mint egy pasi. Nálluk van a punci ami a világ minden kintcsénél is értékesebb.
Beszarok a szűklátókörűségeden :D Te az a fajta vagy, akit soha nem lehet meggyőzni, mert nincs annyi agysejted, hogy felfogd, hogy másnak is vannak nehézségei, illetve amit te nem látsz (mert nem akarsz) attól az még létező dolog. Nehéz felfogni?
"Egy nő sokkal hamarabb boldogul az életben minden téren mint egy pasi. Egy nőt hamarabb felvesznek dolgozni bárhová mint egy pasit" HR-ben dolgozom, ki van adva, hogy férfit kell felvennünk, ha lehet. Mert a nő terhes lesz, elmegy gyesre, ha a gyerek beteg ő marad otthon stb stb. Ennyit erről, hihetetlenül alulművelt vagy és mellé bezzeg erőszakos és agresszív (mert itt szidni a kollektív nőnemet az...) veszélyes kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!