Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy az egyoldalú szerelem nem múlik el évek alatt?
22 vagyok, és ugyanabba a srácba vagyok szerelmes három éve. Barátnője van (ugyanaz, több, mint három éve). Meg akarok halni. Nem létezik olyan, aki jobb nála, vagy egyáltalán megközelítené, de még ki se próbálhatom, hogy működne-e, mert ő azzal a lánnyal boldog, azt tervezi, el fogja jegyezni, és tényleg úgy tűnik, hogy hosszútávra tervez, önző dolog lenne a részemről belerondítani ebbe. Próbáltam másokkal ismerkedni, voltam pár randin, egy sráccal jártam is, de szex közben nem rá gondoltam, úgyhogy végül bevallottam neki, hogy másba vagyok szerelmes. Többet ilyet nem szeretnék, mindenki megérdemelné, hogy olyannal legyen, aki szereti, nem olyannal, aki csak búfelejtőnek használja. A költözés, munkahelyváltás sem opció, legalább is egyelőre nem.
Mit csináljak? Napi kapcsolatban vagyunk nem írom kikerülni, bele fogok őrülni. Szerelem ez egyáltalán, vagy már megszállottság?
Van.
Én is szerelmes vagyok már egy jó ideje egy lányba. Ami talán a szerencsém(?), hogy nem szoktam találkozni vele, de így is nagyon gyakran jut eszembe.
Viszont odáig eljutottam, hogy tudnék mással is párkapcsolatban lenni, ha találnék olyan lányt, aki nekem megfelel, és elfogadná, hogy néha még eszembe jut az a lány is.
Ez csak rögeszme és vágy, nem szerelem. Te egy lehetőségbe vagy szerelmes valójában. Elképzeltél egy kapcsolatot, ami valójában nincs és ha lenne, akkor sem olyan lenne.
Álomvilágba menekülsz a valóság elől, ez egy védekezési mechanizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!