Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tanulja meg az ember a kapcsolati szabályokat, intimitást, szexkultúrát, ha képtelen találni magának valakit?
Mi van, ha valaki 30+ évesen ott áll és MÁR nem tud nyőt találni, mivel tapasztalatlan és emiatt kukázzák.
Olyan szinten idegen lesz számára az intimitás és a szexualitás, hogy már nem fogja tudni megélni.
Ne személyeskedjetek, általánosságban kérdeztem.
észrevételek?
22f
TANKÖNYVEKBŐL!!!
Önfejlesztési-önismereti-kommunikációs témájú könyvekből Dunát lehet rekeszteni. Nkem is sokat segítettek.
Utána pedig csak rajtad múlik, hogy mennyire tudod jól a gyakorlatba illeszteni a dolgokat... :)
Kettes tökéletesen jól leírta. Persze ha pénzes vagy az kivétel de az tényleg abszolút jolly joker mindenre szóval az nem számít.
A 19 évvel fiatalabb unokahúgom már nem szűz én pedig még mindig az vagyok.
Elég szomorú dolog, ha valaki ennyi év alatt nem jut el oda. Ott valami hiba van a gépezetben, valami nem okés (ismerek ilyeneket, de ne menjünk bele). Az ilyen ne a nőket okolja, ha kukázzák (jogosan.)
Nem kellene Pató Pál urat játszani, hanem tenni kéne a dolgokért, igenis idejében megélni, amit meg kell, és nem lesz ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!