Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon zavaró,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon zavaró, ha az ember lányának hasonló alakja van, mint a "Sing! " c. rajzfilmből a malacka anyukának?

Figyelt kérdés

[link]

Rá gondolok.

Valamelyik nap pont farmerben és ingben voltam, nézegettem magam a tükörben, és totál a malac jutott eszembe. Nem vagyok kövér, nyilván mindig van hova fejlődni, de 163 centihez vagyok 56 kiló, szóval nem a túlsúlyról van szó, ilyen az alkatom.

Szerintetek ez nagyon zavaró?

2017. febr. 13. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:

sokaknak bejön a nagyobb fenék, ha esetleg erre célzol, VISZONT az egészben a legfontosabb, hogy TE hogyan látod magad, milyen a kisugárzásod...

sokak számára így is lehetsz simán vonzó, sőt!

23F

2017. febr. 13. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Körte alaknak hívják, és vannak olyanok akiknek ez jön be.

Nekem nem nagyon jutott se mellből, se fenékből, de ez a páromat nem zavarja.

2017. febr. 13. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van akiket zavar, van akiket nem én vannak akik az ilyet szeretik hátulról pakolni.
2017. febr. 13. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés és hasonlat nagyon jó :)

Ezekkel a paraméterekkel kövér nagyon valószínű, hogy nem vagy. Arról meg nem tehetsz, hogy keskeny a vállad és széles csípőd. Kis sporttal tudsz rajta változtatni, de egyébként meg a női forma ilyen (is). Van olyan pasi, akinek az androgün forma jön be, és bőven van, akinek ez.

2017. febr. 13. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is kb igy néztem ki de nem igazán zavart de később lefogytam akkor meg a kiálló bordáim ilyesztettek meg !Most szerencsére szedtem vissza párkilót de nem szeretnék fogyni !
2017. febr. 13. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Megmutatnád emberi képpel is? :-D
2017. ápr. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!