Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon zavaró, ha az ember lányának hasonló alakja van, mint a "Sing! " c. rajzfilmből a malacka anyukának?
Rá gondolok.
Valamelyik nap pont farmerben és ingben voltam, nézegettem magam a tükörben, és totál a malac jutott eszembe. Nem vagyok kövér, nyilván mindig van hova fejlődni, de 163 centihez vagyok 56 kiló, szóval nem a túlsúlyról van szó, ilyen az alkatom.
Szerintetek ez nagyon zavaró?
sokaknak bejön a nagyobb fenék, ha esetleg erre célzol, VISZONT az egészben a legfontosabb, hogy TE hogyan látod magad, milyen a kisugárzásod...
sokak számára így is lehetsz simán vonzó, sőt!
23F
Körte alaknak hívják, és vannak olyanok akiknek ez jön be.
Nekem nem nagyon jutott se mellből, se fenékből, de ez a páromat nem zavarja.
Ez a kérdés és hasonlat nagyon jó :)
Ezekkel a paraméterekkel kövér nagyon valószínű, hogy nem vagy. Arról meg nem tehetsz, hogy keskeny a vállad és széles csípőd. Kis sporttal tudsz rajta változtatni, de egyébként meg a női forma ilyen (is). Van olyan pasi, akinek az androgün forma jön be, és bőven van, akinek ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!