Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hittem a páromról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem a páromról, hogy igazi úriember és sose káromkodik. Ezzel szemben most ahogy szerel, és nem jön össze a dolog, úgy káromkodik, mint egy kocsis. Minden szép szakkifejezés volt már. Ez most normális?

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A káromkodás nálam eleve egy feszültséglevezetés, jobb mintha magamban tartogatnám vagy szétvernék valamit. Inkább káromkodom egy pár sort és jól érzem magam, ennyire egyszerű. :)
2017. márc. 22. 22:56
 12/18 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Az a video...De huligány az inasssss😂😂😂

Kérdező,ne haragudj,nem találom a szavakat,mert széthaltam a videon,

De annyit tudok mondani,hogy nyugi. Kb.mint a többi Válszoló írt.😂😂😂

2017. márc. 22. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Normális.
2017. márc. 22. 23:12
 14/18 anonim ***** válasza:
2017. márc. 22. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez téged tényleg zavar? De komolyan!!!!
2017. márc. 22. 23:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt szeretem a káromkodásban,hogy őszinte.:) Különben előfordulhat,hogy még akár egy pap is elkáromkodja magát,csak üssön az ujjára a kalapáccsal a szög helyett :)
2017. márc. 23. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen okés dolog. Alapvetően én sem használok trágár szavakat és nem az minden mondatom kezdete hogy g*ci vagy b*szod ez szerintem nagyon alpári dolog, de nagyon ritkán, ha valami tényleg nagyon felbosszant(nem valaki, hanem VALAMI)én is tudok cifrábbnál cifrábbat mondani. Egy dolog a lényeg én ezt nem címzem senkinek és ez sosem hat ki nálam másokra, kikáromkodom magam, de nem vezetem le máson és másnak ilyeneket nem mondok. Ha a te párod is ilyen módon műveli ezt szerintem nyugodtan szemet hunyhatsz felette mert egyáltalán nem olyan szörnyű dolog ez.
2017. márc. 23. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is káromkodok, ha ideges vagyok. Nincs ebben semmi különös. Veled ne beszéljen csúnyán, ennyi.
2017. márc. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!