Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárnátok szexelni valamelyik exetekkel ha nem lenne párotok és ő benne lenne?
Nem értem itt a pontozást, pl én is, meg még alattam ketten is azt írtuk, hogy "nem", és tök eltérő %-ot kaptunk rá :D
Pedig itt minden válasz hasznos, amiben "igen" vagy "nem" van.
Mivel szerelmes vagyok a feleségembe, nagyon érzékenyen érintene, ha elválnék, vagy valahogyan eltűnne az életemből...
Mindazonáltal előbb utóbb akkor is szükségem lenne tűzoltásképpen valami maszturbáción kívüli szexuális élményre, így logikusan először az exeim között néznék szét, akik azóta megbánták, hogy szakítottak velem. Elég sok könnyű célpontom lenne, nem kéne sok erőfeszítést tennem 1-1 potyaszexért. A legkomolyabb probléma inkább a fejemben lenne, hogyan vegyem rá magamat, hogy valaki mással szexeljek, aki nem a feleségem.
Szerencsére ez a veszély azonban nem áll fenn, mert nagyszerűen elvagyunk egymással. A válásra jelenleg esélyünk sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!