Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 20 évesen még nem volt párom?
Őszinte válaszokat szeretnék :)
20/L
9#: Igazad van. Nincs abban semmi, ha furcsán néznek. :)
10#: Köszi! És egyet kell értenem veled. Én sem értem 8# általad kiemelt mondatát :D
Nincs ezzel gond:)
És biztos lesz hamarosan párod.
Őszinte leszek, emiatt elnézéstis kérek, pontozzatok le nyugodtan! :))
Engem nagyon zavarna a helyedben. Nem érdekelne, ki mit gondolna! :)) Engem zavarna.
Nagyon nyitott vagyok, de 18 éves koromig nem volt normális, komoly kapcsolatom. Csak tiniszerelmeim voltak, pár hónapos kapcsolatok - de abból nagyon sok.. :))
Teljesen tapasztalannak, bénának éreztem magam a velem egyidős párommal szemben 18 évesen, akinek már voltak több éves kapcsolatai is.
1,5 évig voltunk együtt, de a tapasztalatlanságomból adódó dolgok miatt mentünk szét, amik már a kapcsolat eleje óta szálkák maradtak.
Tehát megtalálhatod azt az embert, akivel le szeretnéd élni az életed, és ilyen hülyeségeken vesztek össze.. :)) Velem pont ez történt.
Most mondhatjuk azt, hogy nem ciki , ha valakinek nem volt még kapcsolata 20 éves koráig, de szerintem kellene, mert olyan tapasztalattal jár egy kapcsolat - testilg, lelkileg -, ami a normális felnőtté válásban, magabiztosságban segít.
Ne 20 évesen kezdjen el az ember ilyenekkel foglalkozni, mert lassan már a jövőre kellene figyelni -mint pl. munka, célok, esküvő, család, stb. - nem pedig ilyen dolgokkal foglalkozni. :))
A tinikor önmagunk megismeréséről szól. De ez nem megy, ha nem tanulunk meg társként viselkedni egy kapcsolatban és az igényeinket kimondani. :)
20/N
Én a helyedben inkább büszke lennék rá, főleg, ha ezt azt is jelenti, hogy szűz is vagy.
Ahogy telik az idő, egyre inkább csökken a valószínűsége, hogy találok egy ilyen lányt. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!